{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Uskoro na tržištu Tiru-Liru čokoladno jaje i Stampi krem blok

26.3.2013. u 10:59
0
Uskoro na tržištu Tiru-Liru čokoladno jaje i Stampi krem blok
0
Uskoro na tržištu Tiru-Liru čokoladno jaje i Stampi krem blok
Domaća prehrambena industrija Vispak d.d. nabavkom dodatne pogonske opreme proširila je svoj proizvodni portfolio sa dodatnim proizvodima kao što su čokoladna jaja, krem table i nove linije za čokoladu.
Nova tehnologija uspješno je instalirana u Visokom i puštena u pogon, a već iduće sedmice na tržištu će se pojaviti čokoladno jaje Tiru-Liru iznenađenje i Stampi krem blok.

Tiru – Liru iznenađenje i Stampi krem blok su nedostajali kao domaći proizvodi na domaćem tržištu i zapravo su inovacija u okviru proizvodnog portfolija Vispaka.

"Postigli smo visoke standarde kvaliteta novih proizvoda. Stampi je osamdesetih i devedesetih godina bio jedan od najpopularnijih brandova čokolade i mi ovom inovacijom želimo ostvariti njegov povratak na tržšta. A, igračke za Tiru – Liru iznenađenje smo osigurali od italijanskog dobavljača koji taj posao uspješno radi za najveće svjetske proizvođače čokoladnih jaja", riječi su direktora Vispaka Rusmira Hrvića.


Od iduće sedmice na tržište će biti plasirani Stampi blok 80 grama i malo Tiru-Liru čokoladno jaje.

Osim toga, u planu je razvoj ova dva branda sa proizvodima Stampi blok 40 grama, Stampi krem 400 grama i Stampi krem 750 grama, zatim Tiru-Liru veliko čokoladno jaje, Tiru-Liru lješnik 80 grama, Tiru-Liru keks 80 grama, Tiru-Liru kornet iznenađenje i Tiru-Liru snack.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: