{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Upoznajte PHP programiranje na besplatnom kursu ITAcademy

25.6.2018. u 14:26
1
Upoznajte PHP programiranje na besplatnom kursu ITAcademy
1
Upoznajte PHP programiranje na besplatnom kursu ITAcademy
ITAcademy u Sarajevu nastavlja sa organizovanjem besplatnih IT kurseva, koji svima, bez obzira na predznanje koje imaju, omogućavaju da zakorače u najplaćeniju oblast današnjice.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kurs Core PHP Programming počinje 27. juna i održaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Svi zainteresovani koji žele da savladaju tehnike kodiranja u najzastupljenijem programskom jeziku na webu potrebno je da što prije popune ovu prijavu, jer je broj slobodnih mjesta ograničen.

Zašto je IT idealna oblast za vas i kako da postanete dio nje?

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana ne treba previše trošiti riječi. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve – bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga, ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Upoznajte osnove najlakšeg programskog jezika za učenje

PHP je veoma jednostavan programski jezik koji se najčešće koristi za kreiranje dinamičkog web sadržaja i, kao takav, smatra se zaštitnim znakom web programera. Drugim riječima, vještine snalaženja u kodu ovog jezika omogućiće vam da izrađujete sopstvene web aplikacije.

Glavne karakteristike ovog jezika su lakoća sa kojom se uči i široka primjena u IT svijetu, a upravo te odlike učinile su PHP jednim od najpopularnijih programskih jezika. Popularnost ovog jezika dokazuje činjenica da su na temeljima PHP-a kreirani WordPress, Facebook, Wikipedia, Yahoo! i mnoge druge uspješne platforme.

Školovanje koje vas priprema za najplaćenija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva koji vas obučavaju za novo zanimanje. Jedan od takvih kurseva je upravo i kurs Core PHP Programming. Za pohađanje ovog kursa i svih ostalih na ITAcademy nije vam potrebno predznanje, jer su osmišljeni tako da polaznike postepeno, polazeći "od nule", dovode do najkompleksnijih znanja.

Uspjeh bivših polaznika kao najbolja preporukaNajbolji dokaz kvaliteta obrazovnih programa na ITAcademy su brojni polaznici koji su već ostvarili uspješne karijere. Jedan od njih je Amar Bešlija, koji je završio ITAcademy i stekao svjetski priznati ZEND certifikat, čime je postao zvanični Zend Certified PHP Engineer. Amar je radio u više kompanija kao developer, a uspješan je i u freelance karijeri, gdje surađuje s klijentima iz različitih dijelova svijeta. S obzirom na to da su znanja koja je stekao tokom školovanja omogućila Amaru uspjeh, odlučio je da ih kao predavač na ovom kursu podijeli sa polaznicima.

Prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa iz PHP programiranja mogu se prijaviti online, putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: