{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Union Banka: Najpovoljniji stambeni krediti na tržištu!

3.11.2014. u 10:45
109
Union Banka: Najpovoljniji stambeni krediti na tržištu!
109
Union Banka: Najpovoljniji stambeni krediti na tržištu!
Akcija stambenih kredita Union Banke ima za cilj da građanima pomogne u rješavanju jednog od najbitnijih životnih pitanja.
"Svojim klijentima omogućavamo izrazito povoljnu fiksnu kamatnu stopu u toku dogovorenog otplatnog perioda. Sredstva iz kreditne linije Union Banke za stambeno kreditiranje mogu se koristiti za kupovinu stambenih jedinica ili kao zamjenski stambeni krediti uz povoljnije uslove kreditiranja. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje, a kroz dodatne olakšice u vidu umanjenja naknade za obradu kreditnih zahtjeva", navodi se u saopštenju Union Banke.

Maksimalan iznos kredita je 150.000 KM, a maksimalan rok otplate je 15 godina.
Fiksna kamatna stopa je dostupna već od 5,49% (EKS iznosi 5,79% za primjer kredita 150.000 KM na period od 15 godina i naknadom za obradu 1,00 %), a visina kamatne stope zavisi od boniteta klijenta i poslovnog odnosa sa Bankom.
Kao dodatnu pogodnost kod prvog rješavanja stambenog pitanja, Banka ne naplaćuje naknadu za obradu kredita.

"Kreiranjem jedinstvene ponude u segmentu stambenih kredita Union Banka pokazuje dosljednost u nastojanju da ispuni svoju primarnu ulogu na finansijskom tržištu, a to je da klijentima ponudi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima", dodaje se u saopštenju.

Detaljne informacije o akciji koja traje do 31.12.2014. moguće je dobiti u poslovnicama Union Banke ili na web stranici www.unionbank.ba .

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: