Podgaj-Tekija
24

Promo / Uknjižena i useljiva dva stambeno-poslovna objekta u centru Sarajeva pored Skenderije

Foto: Arhiv/Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Na lokaciji pored Skenderije u centru Sarajeva završena su, uknjižena i useljiva dva stambeno-poslovna objekta na lokalitetu Podgaj-Tekija. Svi potencijalni kupci imaju priliku pogledati i sami se uvjeriti u kvalitet i poziciju objekata i stanova. Tokom mjeseca augusta su "dani otvorenih vrata" i svi zainteresovani u periodu od 08:00h do 20:00h mogu pogledati objekte.

Stambene jedinice karakterišu optimalna veličina i funkcionalan raspored prostorija uz maksimalnu iskorištenost postojeće kvadrature. Za izgradnju ovog objekta korišteni su vrhunski danas na tržištu dostupni materijali, jer je investitor firma Benis d.o.o. Sarajevo vodila računa o tome da se pri izgradnji objekta koriste kvalitetni i moderni materijali.

Svaki od stanova je klimatiziran te posjeduje posebni brojač za grijanje, električnu energiju i vodu. Ugrađeni materijali, počevši od fasadnog sistema sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima i kvalitetne vanjske stolarije do prvoklasnog hrastovog parketa i sanitarnih uređaja, garantuju budućim vlasnicima dugoročno zadovoljstvo kupovinom jedne od stambenih jedinica.

Investitor ističe da su na ovaj način željeli postaviti novi standard gradnje i modernog načina života u Sarajevu.

Objekti se sastoje od dvosobnih i trosobnih stambenih jedinica od 50 do 125 metara kvadratnih, a zahvaljujući poziciji zgrada svi stanovi su svijetli i imaju lijep pogled na grad Sarajevo.

Više informacija na web stranici kompanije Benis.