{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Uknjižena i useljiva dva stambeno-poslovna objekta u centru Sarajeva pored Skenderije

9.8.2017. u 13:55
24
Uknjižena i useljiva dva stambeno-poslovna objekta u centru Sarajeva pored Skenderije
24
Na lokaciji pored Skenderije u centru Sarajeva završena su, uknjižena i useljiva dva stambeno-poslovna objekta na lokalitetu Podgaj-Tekija. Svi potencijalni kupci imaju priliku pogledati i sami se uvjeriti u kvalitet i poziciju objekata i stanova. Tokom mjeseca augusta su "dani otvorenih vrata" i svi zainteresovani u periodu od 08:00h do 20:00h mogu pogledati objekte.
Stambene jedinice karakterišu optimalna veličina i funkcionalan raspored prostorija uz maksimalnu iskorištenost postojeće kvadrature. Za izgradnju ovog objekta korišteni su vrhunski danas na tržištu dostupni materijali, jer je investitor firma Benis d.o.o. Sarajevo vodila računa o tome da se pri izgradnji objekta koriste kvalitetni i moderni materijali.

Svaki od stanova je klimatiziran te posjeduje posebni brojač za grijanje, električnu energiju i vodu. Ugrađeni materijali, počevši od fasadnog sistema sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima i kvalitetne vanjske stolarije do prvoklasnog hrastovog parketa i sanitarnih uređaja, garantuju budućim vlasnicima dugoročno zadovoljstvo kupovinom jedne od stambenih jedinica.

Investitor ističe da su na ovaj način željeli postaviti novi standard gradnje i modernog načina života u Sarajevu.

Objekti se sastoje od dvosobnih i trosobnih stambenih jedinica od 50 do 125 metara kvadratnih, a zahvaljujući poziciji zgrada svi stanovi su svijetli i imaju lijep pogled na grad Sarajevo.

Više informacija na web stranici kompanije Benis.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Plašite li se da će se poskupljenje goriva odraziti na poskupljenje namirnica?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: