{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Udruženje LiNK nastavlja talijanski projekt kreditiranja mladih

F
28.3.2008. u 09:41
0
0
Udruženje LiNK nastavlja talijanski projekt kreditiranja mladih
0
Udruženje LiNK nastavlja talijanski projekt kreditiranja mladih
Predstavnici Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar i predstavnici talijanske Nevladine organizacija CISP potpisali su u Mostaru ugovor o prijenosu vlasništva fonda za kreditiranje mladih poduzetnika s organizacije CISP na Udruženje LiNK.
U ime LiNK-a ugovor su potpisali predsjednik Tomislav Majić i direktorica Kreditno-garancijskog fonda Meliha Bektaš, a u ime CISP-a koordinatorica Giovanna Brambila i Jasmina Ovčina, predsjednica te talijanske organizacije za BiH.

Potpisivanjem ugovora talijanska organizacija prenijela je u LiNK sredstva u iznosu od 134 782 konvertibilne marke.

Tom prigodom predsjednik LiNK-a Tomislav Majić istaknuo je kako su sredstva i nadalje na usluzi i koristi mladih poduzetnika koji pokreću novi biznis ili jačaju već postojeći posao, po daleko povoljnijim uvjetima od onih koji se nude na komercijalnoj osnovi i uvjetima na tržištu.

"Drago nam je što je CISP prepoznao Udruženje LiNK kao pouzdanog partnera. Ovo je ujedno i odličan primjer kako završetkom jednog programa, koji je implementiran od strane međunarodnih organizacija u BiH, ne završavaju i aktivnosti koje su započete u samom projektu. Naprotiv, projekt je održiv i nastavlja se kroz lokalne organizacije", istaknula je Bektaš.

Inače, talijanska Nevladina organizacija - CISP, zajedno s još nekoliko organizacija (CESVI, COSV, INTERSOS i MOVIMONDO), vodila je i upravljala programom "Poboljšanje položaja djece i mladih u BiH".

Sam projekt je financiran sredstvima talijanskih korporacija i Ministarstva vanjskih poslova Republike Italije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: