Grude
0

U Violeti održan seminar o poduzetništvu za mlade

Sarajevo-x.com
U Grudama je u četvrtak u organizaciji OSCE-a i nihovih partnera Violeta d.o.o. i Općina Grude održan seminar za mlade o poduzetništvu i pokretanju vlastitog poslovanja.

Seminar, namijenjen svima koji namjeravaju pokrenuti vlastiti posao, koji imaju poslovnu ideju i žele je realizirati, održan je u prostorijama uprave Violete, a polaznici su imali priliku vidjeti i proizvodne pogone ove kompanije.

Predavači su upoznali buduće poduzetnike o pravnim i ekonomskim uvjetima koji moraju biti zadovoljeni prilikom pokretanja vlastitog poslovanja.

O uspjehu Violeta branda u zemlji i regionu govorio je Predsjednik Uprave Violeta d.o.o. gospodin Petar Ćorluka.

"Uspjeh vlastitog poslovanja ne ostvaruje se preko noći, potrebno je svakodnevno i sustavno raditi na realizaciji poslovne ideje. Violeta je to dokazala uspjehom u konkurenciji sa najjačim multinacionalnim brandovima. Nema lošeg trenutka za pokretanje odlične poslovne ideje, sa njom se može krenuti odmah", rekao je Ćorluka.

Nakon stručnih predavanja i prenesenih iskustava iz uspješnog Violeta poslovanja polaznici seminara su izradili i vlastiti poslovni plan.