{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U toku završni radovi na sarajevskom Capital Toweru, u septembru prva useljenja u urede

15.8.2018. u 10:08
105
69
U toku završni radovi na sarajevskom Capital Toweru, u septembru prva useljenja u urede
105
Poslovni centar Capital Tower Sarajevo, smješten na mjestu nekadašnjeg kina Kumrovec u sarajevskom naselju Otoka, će već od 1. septembra početi primati prve zakupce, a potom se očekuje i zvanično otvorenje.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Otvorenje je, kako saznajemo, prolongirano zbog nepredviđenih situacija, ali su najvažniji i najzahtjevniji radovi u poslovnom centru na Otoci već finalizirani. Trenutno se radi na čišćenju objekta i platoa te pripremanju kancelarija i drugih poslovnih prostora za zakupce.

Ugovori s prvim zakupcima su već potpisani, a jedna od banaka će imati svoju poslovnicu u prizemlju zgrade. U Capital Toweru će, prema tvrdnjama menadžmenta, biti stacionirane ugledne domaće i strane kompanije.

Datum zvaničnog otvorenja poslovnog centra još uvijek, kako saznajemo, nije određen, ali se može očekivati da će zvanično otvorenje biti upriličeno do početka novembra ove godine.

Objekt Kumrovec, koji je izgrađen 2008. godine, bio je jedan od najvećih u Sarajevu, ali je dugo stajao prazan i nedovršen. Prošle godine ga je kupio Sirijac Abdulah Mehdi.

U Capital Toweru su nam ranije kazali da će biznis centar ponuditi novi sadržaj, odnosno da će kvalitet usluga podići na jedan viši nivo od onog koji postoji danas u gradu, iako u Sarajevu već postoje dobri i savremeni biznis centri.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: