Green Stone
118

Promo / U SCC-u svečano otvorena prva poslovnica vodećeg svjetskog brenda Regatta Great Outdoors

(Foto: Klix.ba)
Kompanija Green Stone d.o.o. je danas, 12. oktobra 2018.godine, svečano otvorila prvu prodavnicu outdoor brenda Regatta Great Outdoors u tržnom centru Sarajevo City Centar.

Uz mnogobrojne goste, VIP otvaranju prisustvovali su predstavnici Regatta Ltd., menadžer veleprodaje, gospodin Pavel Rataj, te agent prodaje zadužen za Hrvatsku, gospodin Dalibor Vujić, kao i članovi Uprave Green Stone d.o.o.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

U sklopu prodavnice će biti dva brenda Regatta Great Outdoors i Dare2B, a kupcima će biti dostupni modeli kakvih do sada na tržištu BiH nije bilo. Regatta Great Outdoors je vodeći outdoor brend u Velikoj Britaniji, porijeklom iz Manchestera, sa tradicijom dugom od 1981.godine.

Regatta Great Outdoors odjeća i obuća obradovati će ljubitelje planinarenja, biciklizma, šetnje i sporta za sve uzraste. Pored odjeće i obuće za muškarce, žene i djecu, postoji i lifestye asortiman namijenjen za svakodnevnu upotrebu. Proizvođač stavlja fokus na udobnost i kvalitet proizvoda, ali nudi i veoma pristupačnu cijenu kupcima.