{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu počinje gradnja "Ytong" pokazne niskoenergetske kuće

F
8.4.2013. u 14:13
0
1
U Sarajevu počinje gradnja "Ytong" pokazne niskoenergetske kuće
0
U Sarajevu počinje gradnja "Ytong" pokazne niskoenergetske kuće
U organizaciji kompanije Xella BH, u utorak će na Trgu djece Sarajeva početi gradnja "Ytong" pokazne niskoenergetske kuće.
U periodu od 9. do 30. aprila svi zainteresirani će imati priliku da uživo prate načine savremene gradnje, uz primjenu inovativnih "Ytong" građevinskih materijala.

Također, stručni savjetnici iz kompanije Xella BH bit će na raspolaganju i pružati korisne informacije i savjete svim zainteresiraninm za gradnju kvalitetne kuće koja štedi energiju, kako prilikom grijanja tako i prilikom hlađenja.

"Ytong porodična niskoenergetska kuća odgovor je kompanije Xella BH d.o.o. iz Tuzle za potrebe brze, jednostavne, kvalitetne i inovativne gradnje vlastitog doma koji štedi energiju i do 50 posto", istakao je direktor prodaje i marketinga Xella BH Nihad Begić, pojasnivši da ova kuća može biti projektovana po mjeri svih ukućana, a u skladu sa svjetskim trendovima o zaštiti okoliša i uštedi energije.

Xella BH je 2012. pokrenula projekt gradnje i prezentacije pokaznih "Ytong" niskoenergetskih kuća, s namjerom da budućim graditeljima i investitorima pokaže mnogobrojne prednosti takve gradnje, saopćeno je iz agencije D&H.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: