Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKENDERIJU je unistila SDA. Odron okolo dvorane... podrska novoj VLADI KS.
Gledano iz Tuzlanskog kantona Oktobarski izbori su se trebali desiti ako nista zbog toga sto su iznjedrili Edina Fortu. Gleda u dobrom pravcu. Upravio je kako treba. A neko pametan je rekao: "Success is not determined by the point you stand on but the direction in which you look". Edine, dobar si.
financirajte inzinjere koji imaju potencijal
Bravo! Nadam se da će nam djeca ostati u Bosni. IT sektor se brzo razvija a mladi pokazuju sve veci interes za ovaj posao. Tako ce moci raditi za dobru platu a u svojoj zemlji.
I naravno vlasnici IT firma visokopozicionirani SDP sefovi
a jeko ono ovaj Forto? jel čuo neko za njega? poznat mi nešto frajer.
Sve je dobro, samo sto ce od ideje do realizacije proci 5 god. najmanje...
Nudi posao IT firmama rodbine
Tehnoloski park "Mustafa Busuladzic"
SDA na aparatima!
Koja je svrha ovoga? informatičari ionako komuniciraju mailom. nije poliklinika pa da moraju biti na jednom mjestu. bez objašnjenja odmah je sumnjiva namjera
@volimburek Drž' se bureka.
Kakav Šip brateee?! Svako ko je ikada radio sa boljim svjetskim developerima zna da ti ljudi hoće da žive u centru i da im sve bude kako dostupno, naročito kad žive u vukojebinama. Šip je toliko nepovezan sa gradom da je to smijurija od prijedloga. I kad uhvatiš bus sjediš u koloni sat vremena. A na bicikl i ne pomišljaj.
@dzezva Veće firme su na periferijama. Niko nije lud u EU da fura firme kojima treba 1500-2000m2 u centru gradova. Samo na Balkanu inžinjeri furaju to da budu u centru grada, da se može izaći na kafu i gledati pičetina.
@dzezva, Alo. Gradi se Prva transverzala od MD do Šipa a biće i tramvaj i trolejbus. Ne treba biti u centru radi buke i gužve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ahaha da li ce Konakovicev ahbab omastiti brk, Dino znamo se
Samo naprijed, svaka čast!