|

U Sarajevu otvoren prvi prodajni objekt Dr. Techno

U Sarajevu otvoren prvi prodajni objekt Dr. Techno
0
S
Sarajevo-x.com
7.3.2012. u 09:33
43
komentara
0

dijeljenja
1/6 Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com
2/6 Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com
3/6 Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com
4/6 Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com
5/6 Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com
6/6 Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com
U Sarajevu, na adresi Azize Šaćirbegović br. 7, je otvoren prvi prodajni objekt Dr. Techno, koji nudi širok asortiman najkvalitetnijih proizvoda proizvođača Sony, Philips, Toshiba i Pioneer.
Na bosanskohercegovačkom tržištu prvi put je predstavljen Sony digitalni 3D dvogled DEV-5 koji predstavlja vrhunac digitalne tehnologije. Ovaj dvogled pruža iskustvo najboljeg što priroda nudi, posmatranje svega uz izražene detalje, kao i mogućnost pregleda i ponovnog doživljaja viđenog, jer će sve snimiti uz savršenu jasnoću.

Mnogobrojni ljubitelji elektroničkih uređaja su mogli vidjeti i još jedno čudo tehnike – Sony Rolly, prvi digitalni MP3 player koji pleše.

Predstavnici kompanije Dr. Techno su naglasili da je njihov cilj imati u ponudi posljednje riječi tehnologije te da će svoju misiju usmjeriti na želje i potrebe kupaca i biti lider u maloprodaji tehničke robe.

Dr. Techno se potrudio i da obraduje svoje Facebook fanove koji su aplicirali za vrijedne nagrade slanjem fotografija i videa o temi ''Dr. Techno, novi doktor u gradu''. Vrijednim nagradama nagrađeni su Enes Bavčić, Mirza Hadžić i Sandra Gagić.
Prijavi grešku


Komentari (43)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...