Tri zgrade
204

Promo / U prodaji predivni apartmani na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici

Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Na predivnoj lokaciji, u tri novoizgrađene zgrade s prelijepim pogledom na Babin Do i vrh Bjelašnice kompanija Oki d.o.o Sarajevo nudi prelijepe apartmane koji su osunčani tokom cijelog dana.

Uz nadmorsku visinu od 1.300 m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i planinu, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu.

Olimpijska ljepotica ljeti je prekrivena bogatim zelenilom, a zimi i do 2 m visokim snježnim pokrivačem.

Ove tri zgrade imaju 42 apartmana.

Ono što dodatno doprinosi atraktivnosti ovih zgrada jeste izrazito kvalitetna gradnja, kao i moderni materijali završne obrade. Konstrukcija je čvrsta betonska, a zidovi su u kombinaciji betona, bloka i opeke. Svi objekti su fasadno termički izolovani.

Fasadna bravarija je aluminijska, a unutranja stolarija je puno drvo. Kupatila su opremljena prvoklasnim sanitarijama. U svim apartmanima je centralno grijanje. Sve tri zgrade posjeduju lift.

Apartmani površine od 57 do 110 metara kvadratnih sadrže dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i spavaću sobu.

Budući vlasnici imaju mogućnost kupovine garaža, garažnih mjesta i ostava koje se nalaze u suterenu zgrade.

Cijene apartmana su 2.800 KM/m2 s PDV-om.

Za više informacija možete kontaktirati kompaniju Oki d.o.o Sarajevo na brojeve telefona +387 33 711-700 i +387 61 158-128 te na e-mail [email protected].