{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U ponedjeljak sastanak o formiranju obrtničke komore FBiH

F
18.5.2007. u 12:51
0
0
U ponedjeljak sastanak o formiranju obrtničke komore FBiH
0
U ponedjeljak sastanak o formiranju obrtničke komore FBiH
Predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta u ponedjeljak će u Mostaru održati sastanak s predsjednicima županijskih obrtničkih komora i sa županijskim ministrima nadležnim za poduzetništvo i obrtništvo.
Kako je priopćeno iz Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, na sastanku će biti riječi o formiranju obrtničke komore na razini Federacije BiH.

Također, predstavnici federalnog Ministarstva upoznat će sudionike sastanka s odlukom Vlade FBiH o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Transfer za poticaj razvoja, poduzetništva i obrta" za 2007. godinu.

"Odobrena sredstva iz Proračuna Federacije BiH dodijeljena Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta u iznosu od 7 milijuna KM namijenjena su potporama za razvoj, poduzetništvo i obrt, a najveći dio tih sredstava namijenjen je opstanku i rastu subjekata malog gospodarstva, potpori projektima koje financiraju županije, gradovi, općine i udruge te poduzetništvu po projektima Gender centra i mladih poduzetnika, početnika", stoji u priopćenju.

Sastanak će se održati u zgradi Vlade Federacije BiH u Mostaru, s početkom u 13 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: