biznis
0

U ponedjeljak sastanak o formiranju obrtničke komore FBiH

FENA
Predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta u ponedjeljak će u Mostaru održati sastanak s predsjednicima županijskih obrtničkih komora i sa županijskim ministrima nadležnim za poduzetništvo i obrtništvo.

Kako je priopćeno iz Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, na sastanku će biti riječi o formiranju obrtničke komore na razini Federacije BiH.

Također, predstavnici federalnog Ministarstva upoznat će sudionike sastanka s odlukom Vlade FBiH o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Transfer za poticaj razvoja, poduzetništva i obrta" za 2007. godinu.

"Odobrena sredstva iz Proračuna Federacije BiH dodijeljena Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta u iznosu od 7 milijuna KM namijenjena su potporama za razvoj, poduzetništvo i obrt, a najveći dio tih sredstava namijenjen je opstanku i rastu subjekata malog gospodarstva, potpori projektima koje financiraju županije, gradovi, općine i udruge te poduzetništvu po projektima Gender centra i mladih poduzetnika, početnika", stoji u priopćenju.

Sastanak će se održati u zgradi Vlade Federacije BiH u Mostaru, s početkom u 13 sati.