{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Pino Nature hotelu obilježeno 30 godina Relax Toursa

Klix.ba
11.1.2018. u 10:18
183
41
U Pino Nature hotelu obilježeno 30 godina Relax Toursa
183
Više od 500 zvanica je u Pino Nature Hotelu prisustvovalo svečanoj ceremoniji koju je upriličio Relax Tours povodom svog tridesetog rođendana.
U ugodnoj i opuštenoj atmosferi prisutnima su se obratili osnivač Relax Toursa Tarik Jašarević, kao i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka govoreći o utjecaju Relax Toursa kao i Pino Nature Hotela na razvoj receptivnog turizma kako u Sarajevu tako i u BIH te skorom otvaranju Trebevićke žičare.

Povodom svog 30. rođendana Relax Tours je zajedno sa svojim partnerima, najsretnijim prisutnim zvanicama, nagradnim izvlačenjem dodijelio i 30 vrijednih nagrada među kojima i četiri aviokarte, noćenja u hotelima, wellness aranžmane, masaže, električne aparate, godišnja osiguranja i mnoge druge vrijedne nagrade.

Iz Realax Toursa posjećaju kako se iz godine u godinu posao razvijao, pa su od dva zaposlena narasli na tim od 50 mladih i vrijednih ljudi koji ulažu svoju veliku ljubav, vrijeme i entuzijazam u razvoj turizma kao jedne od najbrže rastućih privrednih grana.

"Nagrade su se nizale… 'Travel Oscar' (2002.), +Menadžer godine+ (2008.), 'BEST BUY AWARD', najbolji omjer cijene i kvaliteta koji je dodijelio International Certification Association, Zurich, Switzerland. (2015.) te jedna od najvažnijih nagrada 'Stvaratelji za stoljeća', nagrade i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe koje dodjeljuje Međunarodni ekonomski forum 'Perspektive' Dubrovnik dodjeljena Relax Toursu 2016. godine. Početkom 2016. godine Relax Tours razvija svoje poslovanja i otvara vrata Pino Nature Hotela na Trebeviću koji je pobrao sve domaće i inostrane simpatije te postao nezaobilazno mjesto prilikom posjete Sarajevu. Svjetski poznate nagrade su se počele nizati preko noći:, a Pino Nature Hotel je postao jedna od najpoznatijih i najnagrađivanijih građevina u regionu", saopćili su.

U toku trajanja ceremonije dobili su divnu vijest da je Pino Nature Hotel ponovo nominiran za prestižnu svjetsku nagradu za arhitekturu i dizajn AIT-Award 2018 | Best in Interior and Architecture koja će se održati u martu tekuće godine u Frankfurtu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: