{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U PING-u oduševljeni ukidanjem viza, odlukom kojoj su i sami doprinijeli

S
10.11.2010. u 11:30
0
0
U PING-u oduševljeni ukidanjem viza, odlukom kojoj su i sami doprinijeli
0
U PING-u oduševljeni ukidanjem viza, odlukom kojoj su i sami doprinijeli
Nakon što je Vijeće Evropske unije odobrilo ukidanje viza za EU našoj zemlji, uposlenici preduzeća za računarski i informatički inžinjering PING prihvatili su vijest sa oduševljenjem, ističući da je i njihova firma imala značajnu ulogu u ostvarivanju uslova da se to dogodi.
Sistem za upravljanje procesom izdavanja i praćenja biometrijskih putnih isprava, koji su napravili zajedno sa firmom Lanaco, bio je jedan od ključnih argumenta i preduslova da ovakva odluka bude konačno donesena i potvrđena. Ako se još sjetimo da se sistem pasoša u potpunosti naslanja na rješenje koje je PING, u saradnji sa drugim partnerima, prije sedam godina napravio za potrebe formiranja i održavanja registra građana i prebivališta, te izdavanja ličnih karata i vozačkih dozvola (bez čega ni biometrijski pasoši danas ne bi bili mogući), doprinos PING-a ima još veći značaj i težinu.

"Ovo doživljavamo kao jednu od istinskih materijalizacija naših poslovnih ciljeva: živjeti i raditi zajedno za opšte dobro. Izuzetno smo ponosani što radimo sa malom, sjajnom grupom od 60-ak ljudi, zvanom PING, koja želi, zna i uspijeva da pravi i napravi ovakve stvari, i želimo taj svoj ponos podijeliti sa svima vama", poručuju iz PING-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: