{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U petak 500. kolo emisije TV Bingo

23.4.2013. u 12:05
2
0
U petak 500. kolo emisije TV Bingo
2
U petak 500. kolo emisije TV Bingo
Najdugovječnija i najgledanija TV emisija TV Bingo Show, koja se emitira u udarnom terminu, već jedanaestu godinu donosi zabavu i radost u domove Bosanaca i Hercegovaca.
Ove sedmice TV Bingo obilježava svoj 500. jubilej, a kako će izgledati jubilarno izdanje gledaoci mogu provjeriti 26. aprila 2013. na programu Federalne televizije u 20:10.

“Pet stotina različitih udruženja su gostovali u emisijama tokom ovog perioda i osvojili ukupno 4.215.000 KM za dalji rast i razvoj svog udruženja, a TV Bingo igrači su ostvarili ukupno dobitke od oko 150 miliona KM. Ovi podaci daju dodatne razloge za zabavu i zadovoljstvo svim građanima BiH uz igru i emisiju TV Bingo Show”, rekao je Edhem Pašukan, generalni direktor Lutrije BiH.

Izrastao je bosanskohercegovački brand koji će nastaviti raditi kvalitetne zabavne emisije koje donose radost i zabavu u domove Bosanaca i Hercegovaca uz mogućnost dobitka vrijednih nagrada Lutrije BiH. U realizaciji igre i emisije TV Bingo sedmično je uključeno preko 60 osoba iz Lutrije BiH i Federalne televizije.

Na čvrstim temeljima prethodnih urednika emisije koji su postavili Ismeta Dervoz, zatim Zlatan Izetbegović, a pod uredničkom palicom nove urednice Jasminom Jokić-Hajrić, TV Bingo Show nastavlja pratiti trendove i biti domaćin kako domaćim tako i regionalnim muzičkim zvjezdama i zvučnim imenima.

Jasmina Jokić-Hajrić, urednica emisije TV Bingo Show, rekla je: "U 500. izdanju našim igračima smo pripremili standardno dobre igre, goste u studiju ćemo obradovati rođendanskom tortom, a sve gledatelje radujemo fantastičnim glasom uspješne muzičarke i članice hora Narodnog pozorišta Aide Mušanović koja je za ovaj naš jubilej pripremila i iznenađenje. Odgovorno tvrdim da i ovaj petak nudimo apsolutnu zabavu“.

Podsjetimo, u proteklih 500 kola emisije TV Bingo:

• Primljeno je oko 32 miliona SMS poruka
• Jackpot u igri TV Tombola Bingo ostvaren je do sada devet puta
• Kupljeno je blizu 160 miliona BINGO listića na više od 600 uplatno-prodajnih mjesta Lutrije BiH, širom FBiH
• U prethodnih 500. kola, tokom gostovanja u emisiji TV Bingo Show, različita udruženja širom FBiH su osvojili oko 4.215.000 KM na grebalici
• Najveći ostvareni dobitak do sada je 3.771.523 KM (2003. godina, Čapljina)
• Osvojeno je i 120 novih automobila i preko 500 drugih robnih dobitaka
• U igri Bingo Plus ostvareno je 25 Jackpotova, blizu 2 miliona KM

U mjesecu maju, Lutrija Bosne i Hercegovine pripremila je i 2. vanredno kolo TV Bingo koje pored novčanih dobitaka donosi i dodatni fond dobitaka. Izvlačenje brojeva 2. vanrednog kola održati će se u petak, 8. maja 2013. godine u 20:10 sati na Federalnoj televiziji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: