biznis
0

U nagradnoj igri "Sarajevsko povezuje" dobitnici iz svih krajeva BiH

Nina Džiho iz Blagaja
Nina Džiho iz Blagaja
Velika nagradna igra Sarajevske pivare d.d. "Sarajevsko povezuje" i dalje izaziva veliko interesovanje, a dobitnici su iz svih krajeva naše zemlje. Svakoga dana sretni dobitnici nagrađuju se biciklom, a obavljeno je i pet izvlačenja za sedmične nagrade-tablet, frižider pun piva i električni roštilj.

U prvom mjesečnom izvlačenju ljubitelji Sarajevskog su mogli osvojiti skuter, laptop ili LCD televizor.

"Zahvaljujem se Sarajevskoj pivari na skuteru kojeg sam dobila u nagradnoj igri Sarajevsko povezuje. Jako sam sretna i zadovoljna nagradom, a posebno je sretan moj sin Asaf koji će i voziti skuter. Ovo mi je prvi dobitak u nekoj nagradnoj igri, a nadam se, ne i posljednji", rekla je sretna dobitnica skutera Nina Džiho iz Blagaja.

Silvija Spajić iz Čapljine je laptop dobila, kako kaže, zahvaljujući ocu koji je kupio Sarajevsko.

"S obzirom da sam studentica zahvaljujem se Sarajevskoj pivari što sam stari laptop zamijenila novim. Ujedno koristim prigodu da ovom našem renomiranom proizvođaču zaželim dobro poslovanje i razvoj", dodala je Silvija Spajić.

Nagradna igra "Sarajevsko povezuje" traje do 7. oktobra 2016. godine. Tokom trajanja nagradne igre, svi ljubitelji Sarajevskog mogu svakoga dana osvojiti bicikl, a sedmične nagrade su tableti, električni roštilji i frižideri puni piva. Mjesečne nagrade su skuteri, laptopi i LCD televizori, dok je glavna nagrada novi Volkswagen Tiguan.

Za učešće u nagradnoj igri "Sarajevsko povezuje" potrebno je kupiti Sarajevsko te poslati identifikacioni broj fiskalne mašine (IBFM) i broj fiskalnog računa (BF) putem SMS-a na broj 091 212 407 ili ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.sarajevsko.ba.

Izvlačenja se obavljaju na osnovu posebno dizajniranog programa u kojem su evidentirane sve pristigle prijave te se metodom slučajnog kompjuterskog odabira izvršava izbor dobitnika. Pravila i sve informacije o nagradnoj igri te rezultati nagradnih izvlačenja su na web stranici www.sarajevsko.ba.