{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U maju prvi međunarodni sajam turizma na Ilidži

F
18.4.2009. u 10:20
0
0
U maju prvi međunarodni sajam turizma na Ilidži
0
U maju prvi međunarodni sajam turizma na Ilidži
Na Ilidži će od 21. do 25. maja biti održan 1. međunarodni sajam turizma i turistička berza "BiH horeca fest", u organizaciji Udruženja hotelijera i restoratera BiH.
Cilj sajma i berze je promocija i valorizacija dostignuća u turizmu, hotelijerstvu i ugostiteljstvu, od tehnoloških do organizacionih i kvalitativnih parametara.

U sklopu sajma će biti održan i međunarodni simpozij o temi "Kontinentalni turizam, programi i razvoj" i savjetovanje "BiH turistički proizvod, brendiranje i tržišna verifikacija".

Sajamski prostori će biti u Kulturno-sportskom centru Ilidža, Hotelu Hollywood, Termalnoj rivieri i Hotelu Terme, a u upotrebi će biti i 20.000 kvadratnih metara otvorenog sajamskog prostora.

Na sajmu će biti predstavljeni projektovanje, gradnja i opremanje hotela i ugostiteljskih objekata, proizvodnja i distribucija robe široke potrošnje, kamp i sportska oprema, lov, ribolov i hortikultura, a uz domaće predstavnike turizma očekuju se i gosti iz regiona.

Bit će upriličene i specijalizirane manifestacije kao što su: Internacionalno takmičenje ugostiteljskih radnika -Gastro horeca fest, Festival znanja i umijeća učenika ugostiteljskih škola, Prvi radno-takmičarski susret ugostiteljskih radnika BiH, Vino horeca fest i Pivo horeca fest.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: