{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Kreševu otvorena fabrika "Juicy", koja će zapošljavati preko 60 ljudi

F
26.6.2015. u 19:49
7
129
U Kreševu otvorena fabrika "Juicy", koja će zapošljavati preko 60 ljudi
7
Svečano otvaranje fabrike za proizvodnju sokova i napitaka "Juicy", koja će zapošljavati preko 60 ljudi i biti proizvodni centar za portfelj brendova "Juicy i TO" za BiH i ostala tržišta u široj regiji, upriličeno je danas u Kreševo.
Vrijednost investicije u nove proizvodne kapacitete Stanić Beveragesa d.o.o. iznosi 6,1 milion eura, a u novoj fabrici opremljenoj modernom Tetra Pak tehnologijom, koja jamči najviše standarde kvalitete proizvoda, biti će zaposleno preko 60 ljudi.

Svečanom otvorenju fabrike prisustvovali su, uz ostale, Dragan Čović, član Predsjedništva BiH, Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora Agrokora i Ivan del Vechio, veleposlanik Republike Hrvatske u BiH.

Inače, sama svečanost otvaranja fabrike upriličena je pod visokim pokroviteljstvom člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragana Čovića, koji je tom prigodom naglasio izuzetni značaj realnog sektora koji omogućava otvaranje novih radnih mjesta i pridonosi jačanju gospodarstva u Bosni i Hercegovini.

Istaknuo je kako upravo ovakvi poslovni projekti trebaju biti u potpunosti podržani od institucija svih razina vlasti.

"Izuzetno sam ponosan na novu fabriku koju smo sagradili u BiH i na činjenicu što smo pokazali da se i u BiH može investirati, zapošljavati lokalne ljude i normalno poslovati. Ovom investicijom u BiH otvorili smo preko 60 novih radnih mjesta, no naši planovi su mnogo veći. Mogu slobodno reći da smo se rezultatima koje smo ostvarili nakon preuzimanja Juicyja dokazali kao dobri i odgovorni vlasnici i poslodavci, a uvjereni smo da ćemo daljnjim širenjem proizvodnje i otvaranjem novih tržišta dodatno ojačati poziciju snažnog regionalnog igrača na tržištu voćnih sokova i napitaka", izjavio je vlasnik Svjetlan Stanić.

Otvaranje nove fabrike prati rast prodaje ukupnog portfelja Juicyja, kako na tržištu BiH, tako i na ostalim tržištima regije, ali i na novim tržištima na koje se planira značajan izvoz proizvoda. Prošlog su mjeseca isporučene prve količine Juicy sokova prema Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a poduzeće planira proširiti prisutnost i prodaju Juicyja i na svim tržištima članica CEFTA-e uključujući Albaniju i Tursku, s kojom Bosna i Hercegovina ima ugovore o slobodnoj trgovini.

Upravo će nova fabrika u Kreševu biti proizvodni centar za BiH i sva tržišta u široj regiji, dok će se postojeća fabrika u Hrvatskoj fokusirati na pokrivanje potražnje u Hrvatskoj i planiranog jačeg izvoza na tržišta zemalja Europske unije. Sukladno planovima proširenja Juicy portfelja i rastu prodajnih rezultata u Stanić Beveragesu d.o.o. planiraju otvaranje i novih radnih mjesta u BiH.

U Stanić Beveragesu su zadovoljni prodajom svojih brendova te ističu rast tržišnih udjela u BiH i Hrvatskoj u zadnjih godinu dana.

Na otvaranju fabrike iz Stanić Beveragesa d.o.o. pohvalili su se rastom prodaje i tržišnog udjela na tržištu BiH i Hrvatske. U prvih pet mjeseci 2015. godine u BiH prodano je oko 90.000 litara voćnih sokova Juicy više nego u istom razdoblju prošle godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: