Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno da je pomak evidentan, obzirom na broj stanovnika koji je napustio BiH, jer se po ovome moze zakljuciti da polako stajemo na noge ali to opet nije u tolikoj mjeri kako treba da bude. Zato kad svi oni koji imaju u planu da napuste ovu zemlju, odu, tek data ce ostali ovdje zivjeti lagodan zivot i stanadard ce se podici.
Fino jašete ovaj narod, nema šta. Imate li plan kad' vas zbaci sa svojih umorni pleća i okrene se kontra vas ?
I kad ćemo i da li ćemo uopće mi ikad vidjet ikakve koristi od ovoga što nam sve više i više otimate . . . ? ? ?
na sve manji broj stanovnika povećavaju se javni prihodi .. to se u prošlosti zvao harač
Bravo FBiH ...samo naprijed ...najveci rast u regionu ...samo ovim tempom nastaviti ...i ukinuti entite i kantone , gradjansku drzavu i idemo u EU !
Tek kad vidim da je meni bolje onda ću im reči bravo, ovako sve će to oni podijelit između sebe . . . a raji jedan što preko dva visi . . . ! ! !