{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Gradačcu naučno-stručni skup "AgroTECH 2009."

F
24.9.2009. u 07:10
0
0
U Gradačcu naučno-stručni skup "AgroTECH 2009."
0
U Gradačcu naučno-stručni skup "AgroTECH 2009."
Gradačac
U okviru Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajma šljive, u Gradačcu će 24. septembra biti održano 4. savjetovanje o proizvodnji i prehrani hrane s međunarodnim učešćem "agroTECH2009.".
Organizatori skupa su Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, u saradnji s gradačačkim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Tuzlanskog kantona.

Prema najavama organizatora, vodeći istraživači i priznati stručnjaci iz poljoprivrede, prehrambene industrije te ekologije informirat će učesnike skupa o najnovijim fundamentalnim i aplikativnim saznanjima iz tih oblasti, s posebnim naglaskom na moguća tehno-ekonomska poboljšanja u planiranju i realizaciji poljoprivredne proizvodnje, kao i najnovijim trendovima u rješavanju problema s otpadom iz poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije.

Značajno mjesto, kako je najavljeno, zauzet će i kontrola kvaliteta u proizvodnji hrane te razvoj novih proizvoda uz upravljanje plasmanom gotovih proizvoda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: