{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Dubrovniku od 7. do 10. marta seminar za žene menadžere iz BiH

F
12.2.2007. u 11:17
0
0
U Dubrovniku od 7. do 10. marta seminar za žene menadžere iz BiH
0
U Dubrovniku od 7. do 10. marta seminar za žene menadžere iz BiH
Dubrovnik
U organizaciji Internacionalne lige humanista, Internacionalnog univerziteta „Philip Noel Baker“ iz Sarajeva i kompanije Centrotran-Eurolines u Dubrovniku će od 7. do 10. marta biti održan seminar o temi „Žena u biznisu i menadžmentu“.
Seminar je namijenjen ženama menadžerima, poslovnim sekretaricama,vlasnicama firmi, ugostiteljskih objekata, agencija, te drugih ustanova i ženama menadžerima u saobraćaju.

Seminar ima višestruku edukativnu namjenu:da upozna polaznike o ulozi savremene žene u biznisu i menadžmentu, s posebnim osvrtom na mjesto i ulogu žene u biznisu i menadžmentu u BiH, osvježi njihova znanja i ukaže na put racionalnijeg i ekonomičnijeg poslovanja, te na razmjeni iskustva iz bogate prakse učesnika i da razvije nove i uspostavi "stare" pokidane poslovne veze.

Između ostalih, predavači će biti dekan na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo Internacionalnog univerziteta "Philip Noel-Baker" Sarajevo prof. Imšir Imširović, izvršna direktorica Hidrogradnje Silvana Marić i novinarka Olivera Dodig.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: