5. izdanje
41

U četvrtak počinje Sarajevo Marketing Summit

Klix.ba
Još malo vremena je ostalo do Sarajevo Marketing Summita. Ovogodišnje izdanje najprestižnije bh. marketing konferencije pod sloganom “Be Marketing (R)evolution održat će se 8. novembra.

Predstavnici iz kompanija: Tenzing, Atlantic Grupa, Sberbank, NIS Gazprom Nef, Dogs Trust, SportSport.ba, Klix.ba, Hurra Studios, New Frontier Group, Uniqa International, Panvita, One Suite Hotel i drugih dolaze zajedno u hotel ”Hills” da diskutuju o marketing revoluciji i kako se pripremiti za promjene koje nam dolaze.

Sarajevo Marketing Summit okupit će pod jednim krovom najveće marketing eksperte, uz podršku inostranih predavača. Cilj konferencije je marketinškim profesionalcima približiti neke od provjerenih načina za efikasan marketing. Prijavite se na peti Sarajevo Marketing Summit, dođite i iskoristite ovu iznimnu priliku i upoznajte najnovije trendove u svijetu marketinga.

Prema izboru marketinške javnosti odabrana su tri Marketing Superstara koji će sljedeće godine imati priliku da prezentuju na šestom Sarajevo Marketing Summitu. Laskavu titulu Marketing Superstara dobili su: Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke za tržište BiH, Almir Hodžić, vođa marketinga Perutnina Ptuj – BH, Jusuf Jamakosmanović, predstavnik marketinga i prodaje za BiH u kompaniji Turkish Airlines.

Konferencija je namijenjena voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, voditeljima ključnih kupaca, osobama zaposlenim u agencijama za tržišno komuniciranje, brend-menadžerima i produkt-menadžerima, PR stručnjacima, menadžerima, vlasnicima malih i srednjih kompanija, konsultantima.

Za više informacija o učesnicima, programu i govornicima Sarajevo Marketing Summita posjetite www.marketing-summit.ba ili Facebook i Instagram stranice Summita.