biznis
0

U BiH najviše BamCard kreditnih kartica

FENA
Na osnovu podataka koje je jučer objavila Centralna banka BiH, u Bosni i Hercegovini ima 124.128 kreditnih kartica. Kada se ti podaci uporede sa onima kojima raspolaže BamCard d.d. Sarajevo za 2006. godinu, čak 41,91 posto od svih kreditnih kartica u BiH su činile BamCard kreditne kartice, saopćeno je iz ove firme.
  • BamCard kreditna kartica je najpopularnija kreditna kartica u Bosni i Hercegovini. Drago nam je što su građani prepoznali kvalitet naših kartičnih proizvoda. Nadamo se da će naša predanost ka inovacijama i razumijevanju potreba naših građana i u buduće lučiti izvrsne poslovne rezultate, kaže mr. Amel Kovačević, direktor BamCard d.d. Sarajevo.

Sa devet banaka, 90 bankomata, 2.000 terminala, 150.000 kartica i preko 1.800.000 transakcija u vrijednosti od 240 miliona KM godišnje, BamCard je vodeći procesni centar treće strane u Bosni i Hercegovini.

Svojim integriranim rješenjima BamCard nudi usluge kartičnog poslovanja certificirane kod međunarodnih kartičnih organizacija (VISA i MasterCard) koje su svojom cijenom pristupačne domaćem tržištu.