|

Tuzlaci se utrkivali ko će prvi pojesti McDonald'sov hamburger

Tuzlaci se utrkivali ko će prvi pojesti McDonald'sov hamburger
0
Piše: D. Brkić
23.11.2012. u 13:04
100
komentara
0

dijeljenja
1/6 Foto: Klix.ba
2/6 Foto: Klix.ba
3/6 Foto: Klix.ba
4/6 Foto: Klix.ba
5/6 Foto: Klix.ba
6/6 Foto: Klix.ba
Svečanim presijecanjem vrpce, danas sat prije podneva, u Tuzli je otvoren restoran McDonald’s, peti u našoj zemlji koji se pridružio poridici od 32.000 restorana širom svijeta. Prije Tuzle, McDonald’s restorani u našoj zemlji su otvoreni u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci, a direktor marketinga McDonald’sa u BiH Adi Hadžiarapović kaže kako u narednoj godini neće biti novih objekata u BiH.
"Za 18 mjeseci smo uradili puno posla. S restoranom u Tuzli realizovali smo zacrtane planove. Objekt u ovom gradu vrijedi blizu dva miliona KM, ali je najznačajnije da smo uposlili 50 ljudi koji su prošli obuku u našim restoranima u Sarajevu", kaže Hadžiarapović.

Restoran se prostire na 800 kvadratnih metara, a raspolaže i sa 200 kvadrata ljetne bašte. Smješten je u novootvorenoj zgradi Avaz-Robot u centru Tuzle, a cijene su iste kao i u svim drugim McDonald’s restoranima u BiH.

Nakon presijecanja vrpce osnovci i srednjoškolci su se utrkivali ko će pojesti prvi hamburger u McDonald'su, a za sutra su zakazana i prva rođendanska slavlja. Nema sumnje kako će ovaj restoran biti omiljeno mjesto tuzlanskih omladinaca.
Prijavi grešku


Komentari (100)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...