Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se razlika od 100 miliona pojavi na radovima od 50 miliona...
Nema šta, svaka čast.
Istovremeno u Capljini dernek povodom dodijeljivanja kucnog broja
ako ne bude skup kao onaj prema bursi gdje ti hladno uzmu 13 eura .
Čudne li računice..na drugim stranica ispada da je koštao preko 4 milijarde..dakle sa ovim optimističnim računicama 400 milijona godišnje za deset godina se otplati. A gdje su troškovi..plaće...održavanje...pad trajektnog prometa...to je most za neku daleko budučnost i onda će past u ruke privatne koncesije. To su činjenice.
A nama đubre 🤣
Zamisli sile ove. Svaka cast. Ovo se zove otvaranje.
Gledaj puta ko od Stolca do Neuma
Recep Taib Erdogan❤️
bice pozvan citav srpski vrh da proslave sa bracom turcima
naši sta su para pokrali mogli smo ovakav most napravit od Cazina do Sarajeva i ispod mosta vještačku rijeku napravit :D
Bugarska, Rumunjska, Ukrajina, Rusija, Gruzija...niko se ne buni da će im most blokirat izlaz na otvoreno more, nema tamo komšije Komše da usere odnose.
oni su nam svima hebali matere... svima trima plemenima..... hahahaha... jedno 500 god. ili 600 god. reci te mi ko je danas cisti srb hrv ili bos nemaaaaaaaa pa da pih
kad ce kod nas otovriti kruzni tok di su nasi idioti tj pametni lopovi
nase mostove pravili turci nekad pa austrougari pa tito to je to endeeee
opet radi stokolmski sindrom