Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinez donese i dvopek iz Kine, i da sad naruči nešto iz TTU-a? Dabogda...
@lakimo Možda da im neko burek donese
Fadil propali privrednik
Jel ono gotov tunel Vranduk i koliko traju radovi ?
Da li je na pomolu nova pljacka vezana za kupovinu zemljista na kojoj ce biti izgradjen Blok 7. Vlasnik zemljista je propala firma koja bi mogla tom prodajom da isplati dugovanja bivsim radnicima. Da li odugovlacenje prodaje vodi u novu pljacku???
Sve mila majka a niko ne spominje da zemljiste jos nije kupljeno.
termoelektrana ..zaostavstina nekih proslih nemarnih vremena ..treba odma prosirit onkologiju
@dejotata ne lupetaj
Hulusić: Imamo dokumente u kojima piše da je Konaković blokirao izgradnju Prve transverzaleDok je bio premijer Kantona, gospodin Elmedin Konaković je usvojio nekoliko katastrofalnih zaključaka i naloga kojim je Vlada potpuno umrtvila i obustavila izgradnju Prve transverzale
Malo je poznato zapravo da taj dio u dužini od 1,2 kilometra koji se trenutno gradi na Šipu, a u koji danas svi upiru prstom, pa i Konaković, kao u svoj, ne finansira Kanton Sarajevo, nego Vlada Federacije BiH.
SDA vlada pravi cuda !! Hajteri iz opozicije na aparatima
@Analiticar1992 nema opozicije svi rade za bandite iz sda
Ne znam zasto nuklearnu ne prave za tolike pare. Manje zagadjuje, i ima neogranicenu energiju.
Sta ce ministar unutrasnjih poslova tu..oj bozee
Za rak pluća - SPREMNI!