Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se valjda naziva krada drzavne imovine. tako se kupuju firme, hoteli, lokacije. stranka zaposli maloumnog direktora koji to strovali u stecaj a onda lider stranke i njegovi jarani kupe to za male pare. vec uhodana praksa.
indikativno je da je ova vijest o (ras)prodaji islijedila nedugo nakon izjave da njima "pare od MMF-a ne trebaju". Ne trebaju my ass :P
Znači prodaćete sve objekte a onda novac koji dobijete uložiti u vještačko osnježavanje? Zar ne bi investitor koji će to kupiti trebao da pravi vještačko osnježavanje, ako mu je to u interesu? Zašto onda uopšte i prodajete? Gdje prestaje logika, počinje Bosna.
Eto arapa i u manji entitet :D
Ta ciganija moze kupiti citavu RS sa jednom pregradom novcanika.
muko moja predi na drugoga