Dokaz kvaliteta
39

Promo / Trend riba je “must have“ proizvod u BiH

Istraživačka agencija Nielsen, koja na tržištu BiH djeluje od 2006. godine, predložila je skoro 400 brendova, za koje su putem online upitnika glasali trgovci iz BiH, a In Store magazin je organizirao izbor Top 100 proizvoda koji su "Must have" u sezoni 2018./2019.

Svoje mjesto u ovom elitnom društvu pronašla je i trgovačka robna marka Trend. Trend je trgovačka robna marka u vlasništvu tvrtke Lukas TP Nakić d.o.o. registrirana 2011. godine.

Trend nudi širok asortiman kvalitetnih prehrambenih proizvoda po pristupačnim cijenama, niže pozicioniranim od vodećih domaćih i stranih proizvođača.

Zbog kontroliranog podrijetla, vođenja brige o kvaliteti, modernog načina plasmana i vrhunske distribucije, Trend proizvodi se mogu pronaći u svim značajnijim trgovačkim lancima i prodajnim objektima diljem BiH.

Ukoliko niste probali Trend proizvode svakako vam ih preporučujemo da se uvjerite u njihovu kvalitetu jer je jedan od najprodavanijih brendova u kategoriji konzerviranih ribljih proizvoda u BiH u prošloj godini.