Promo
72

Trebević Hills: Spas od zagađenja zraka u Sarajevu bliže je nego što se očekuje

Zagađenost zraka u Sarajevu
Zagađenost zraka u Sarajevu
Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, suočava se s ozbiljnim izazovom tokom zime - zagađenjem zraka koje prijeti zdravlju stanovništva. Sa kućnim ložištima i velikim brojem vozila, te nedostatkom vjetra, smog se nakuplja u kotlini, stvarajući teškoće za građane.

Međutim, dok se u samom gradu osjeća pritisak zagađenja, okolna brda i planine ostaju uglavnom pošteđeni. S njih se pružaju nevjerovatni prizori - vrhovi najviših zgrada jedva su vidljivi usred magle i smoga.

Kako zapravo izgleda prekrivač smoga koji
Kako zapravo izgleda prekrivač smoga koji "poklapa" Sarajevo

Iako zagađenje zraka predstavlja gorući problem, izgleda da bi rješenje moglo biti bliže nego što se očekuje. Na obroncima Trebevića, nedaleko od Sarajeva, gradi se projekat okružen gustom borovom šumom Trebević Hills. Ovaj projekat nudi čist zrak, oslobođen smoga i zagađenja, te nevjerovatan panoramski pogled na grad.

Trebević Hills projekat
Trebević Hills projekat

Unikatan luksuzni, stambeno-hotelsko-apartmanski objekat udaljen je samo 10 minuta vožnje od centra grada.

Život iznad smoga i magle postaje sinonim za luksuzan život u Sarajevu, a projekti sa sadržajima u prirodnom okruženju dobivaju sve veću popularnost.

Projekat u ponudi ima stambene jedinice, tzv. kondominijume za privatno korištenje ili iznajmljivanje putem hotelske službe, a stanari će na raspolaganju imati sve sadržaje neophodne za moderan i luksuzan život.

Zagađenost zraka u Sarajevu
Zagađenost zraka u Sarajevu

Supermarket sa dostavom na vrata, apoteka, dječije obdanište koje radi 24/7, kafiće, restorane, bazen, SPA zona, frizerski salon, beauty salon, fitnes centar, šetnice, vrt ruža, dječije igralište, garaže, održavanje stanova, osiguranje, mini bus do grada samo su neki od sadržaja koje Trebević Hills nudi.

S obzirom da je u ranoj fazi gradnje, nudi i odlične prilike investitorima sa procijenjenim povratom od 50% do kraja izgradnje ili od pet do sedam % na rentu, na godišnjem nivou.

Zagađenost zraka u Sarajevu
Zagađenost zraka u Sarajevu

Svjež zrak bez zagađenja ili smoga postaje svakodnevica, baš poput bijelog snijega koji obilato pada tokom zimskog perioda. Upravljanje, održavanje i usluge ovog projekta pružaju potpun osjećaj zadovoljstva za sve stanovnike i posjetitelje.

Trebević Hills projekat
Trebević Hills projekat

Uz sam projekat Trebević Hills u planu je i gradnja Mosta prijateljstva, koji pretenduje da će biti najposjećenija turistička destinacija u Sarajevu, s obzirom na nevjerovatan pogled koji se s njega pruža, ali i samu simboliku predstavljanja prijateljstva između dva entiteta, Federaciju BiH i RS.

Za više informacija o samom objektu kontaktaktirajte ih na e-mail [email protected] ili putem broja telefona +387 62 090 904.