biznis
0

Tinteitoneri.com - novi način kupovine i u BiH

Sponzorirani članak
Najjednostavniji i najpovoljniji način kupovanja tinte i tonera je putem interneta. U web-trgovini www.tinteitoneri.com imate velik izbor kvalitetnih zamjenskih i originalnih tinti i tonera po vrlo povoljnim cijenama.

Vrlo je jednostavno pronaći potrošni materijal namijenjen svakom printeru. Uz nekoliko klikova web-trgovina prikazuje koja tinta ili toner ide u koji printer. Ili, ako vam se ne klikće, unesete model printera ili broj tinte/tonera u polje ''pretraživanje''.

Kad nađete odgovarajući proizvod dodajte ga u korpu, dovršite kupovinu, unesite podatke za dostavu i to je to. Zatim, ovisno o odabranoj dostavi otiđite do vašeg poštanskog ureda kada paket dođe ili sačekajte dostavu na vaša vrata.

Naravno, imate garanciju na sve proizvode, kao i pravo vratiti proizvode u roku od 14 dana u slučaju da ne odgovaraju vašim potrebama.

Ovi proizvodi se pretežno tako naručuju širom Evrope. Naime, ušteda je ogromna ako se uporedi sa originalnim proizvodima, a ako su zamjenski proizvodi kvalitetni ne gubite ni na preciznosti ispisa. Probajte i uvjerite se sami - www.tinteitoneri.com.