biznis
0

Tide i djeca iz sarajevskih vrtića proslavili najbolji Dan majki ikada

Sponzorirani članak
Ovaj 1. mart roditelji će sigurno zapamtiti kao jednu od najradosnijih proslava Dana majki, kada su primili najbolji poklon koji svaki roditelj može da poželi – djeca su im pokazala da ih vole i da brinu o njima.

Više od 150 mališana sa njihovim SuperMamama provelo je zabavno poslijepodne u kinu Obala Meeting Point, gdje su uživali u zabavi i kreativnom programu koji su pripremili predstavnici odabranih sarajevskih vrtića.

Djeca iz nekoliko vrtića predstavila su se mamama kreativnim i zabavnim programom sa temom „Tide SuperMame“. Na ovom posebnom događaju koji je organizovan kako bi mališani pokazali da vole i brinu o svojim majkama, učesnici su se predstavili pjesmom, recitacijama i predstavama, čineći svoje roditelje, a posebno majke, ponosnim i sretnim.

Svako dijete koje je učestvovalo u programu od Tide-a je dobilo cvijet koji su poklonili svojim mamama kao mali znak poštovanja za ono što one jesu: SuperMame koje brinu o njima, podržavaju ih i njeguju svaki dan u godini.

Takođe su djeca dobila fotografije koje su izrađene na licu mjesta na HP Photosmart štampačima kao uspomenu na ovo lijepo druženje. Veselo i radosno vrijeme uz Tide završeno je uz još poklona za svu djecu koja su učestvala na ovom događaju.