Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija bi trebala da im naplacuje koristenje imena Tesla.
ljudi dzamije grade pa se ima....
Da su se Srbi prije Muska sjetili ovoga ne bi se zvali modeli X, S, 3... nego model Dushan, model Karadjordje, model Mihailo... Šta voziš burazeru ? - Vozim Dušana 2015o kabrio
Covjek pravo odlicne automobile a prije toga proslavio se sa PayPalom. Uzeo Srbima i Hrvatima ime TESLA za svoje automobile. Mogu misliti kako u Zagrebu i Beogradu huja ih spopada i gnjev zbog ovog. Znam da Srbadija ima neku Tesla marku mobitela i televizora a u Kini se proizvode. Naravno da tako nesto ne bih kupio, a automobil Tesla bih :)
naci prvi elektricni automobil je bio srbski - munja nebeska :)
Nije on njima uzeo nista. Teslu su osnovali drugi ljudi, a Musk je usao u pricu kad je ime vec bilo odabrano :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teslin gubitak u zadnje dvije godine je preko dvije milijarde dolara. Vrijednost koja je pomenuta u tekstu, a koja je dodacu i to cetvrta autokompanija u svijetu, je zasnovana na vrijednosti akcija koja moze poceti stmoglavo padati u bilo kojem trenutku. Na stranu to da je ovaj covjek vizionar ali cini mi se da osim priizvoda mora imati razgranatu mrezu servisa i punjaca te stabilnu vrijednost u drugoj ruci kao polovan sto ovaj sad za sada nema.
hajmo vehabije, izdajice, placenici i ostali degenerici opalite sada negativne komentare o covjeku koji je jedan od najvecih gospodina u svijeti, uspjesan vizionar i uzor za sve buduce pametne ljude...Gospodine Musk svaka Vam cast! S postovanjem,
@kraftwerk E da joj zada ikako bila bi mirnija ! Ovako nas oboje j**u i nevade nikako !!