PROMO
157

Teleperformance BiH treću godinu zaredom proglašen Najpoželjnijim poslodavcem u BPO sektoru

Na dodjeli priznanja za "Najpoželjnijeg poslodavca 2021" koje organizuje kompanija Kolektiv d.o.o. i MojPosao.ba, kompanija Teleperformance BiH je ponosno ponijela titulu najpoželjnijeg poslodavca u BPO sektoru.

Teleperformance BiH je proglašen "Najpoželjnijim poslodavcem za 2021. godinu" u BPO sektoru i nastavlja ponosno nositi ovu prestižnu titulu treću godinu zaredom. Ovo je ujedno i najljepši poklon koji je Teleperformance mogao dobiti za svoj treći rođendan poslovanja u Bosni i Hercegovini, kao priznanje za sav rad i trud koji kontinuirano ulažu u razvoj svojih uposlenika i poslovanja.

Osnovana davne 1978. godine, Teleperformance je izrasla u jednu od najvećih internacionalnih grupacija u svijetu i zauzela poziciju apsolutnog lidera u pružanju interaktivnih usluga podrške i brige o kupcima za najpoznatije internacionalne brendove. Danas ova kompanija zapošljava preko 380.000 uposlenika u 460 ureda, koji se nalaze u 80 zemalja širom svijeta i pokrivaju preko 170 različitih tržišta.

Uspjeh Teleperformance-a u BiH čine zadovoljni uposlenici i klijenti

Po modelu dokazane i uspješne poslovne politike u drugim zemljama u svijetu i regiji, Teleperformance je otvorio svoj ured u Sarajevu krajem 2018. godine i ubrzo postao jedna od najbrže rastućih kompanija u Bosni i Hercegovini. U protekloj godini su otvorili svoj prvi ured i u Tuzli, a planiraju se širiti i u druge gradove, te na određenim projektima nude i opciju rada od kuće na teritoriji cijele zemlje uz uslov da uposlenici ispunjavaju tehničke zahtjeve potrebne brzine interneta.

O njihovom uspjehu posebno govori podatak da su do danas zaposlili 800 uposlenika na teritoriji Bosne i Hercegovine, a kvalitet njihovog rada privukao je brojne poznate svjetske brendove koji koriste njihove usluge korisničke podrške. Podružnica Telepreformance BiH pruža podršku korisnicima prvenstveno u zemljama njemačkog govornog područja i godišnje opslužuje milione korisnika u ime svojih renomiranih klijenata iz različitih industrija.

Teleperformance BiH najvećim brojem zapošljava osobe koje govore njemački jezik na C1 i/ili B2 nivou, što je ujedno i najvažniji preduslov za zaposlenje u ovoj kompaniji, ali također zapošljavaju i manje timove koji pokrivaju druga govorna područja za određene projekte.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja. To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

U protekle tri godine, Teleperformance BiH je obezbijedio svojim uposlenicima brojne beneficije pored standardne prilike za napredovanjem i ostvarivanjem motivirajućih bonusa, kao što su redovna timska druženja, organizovane ekskurzije, izdvojen prostor unutar kompanije za molitve, organizovan prevoz do posla za jutarnje i popodnevne smjene svojim brendiranim luksuznim minibusom, te kontinuirano rade na dodavanju novih interaktivnih i potrebnih sadržaja.

Sve su ovo razlozi koji su doprinijeli da Teleperformance BiH osvoji titulu najpoželjnijeg poslodavca u 2019., 2020. i 2021. godini, ali i prestižnu međunarodno priznatu nagradu "Great Place to Work" za 2021. godinu.

Zašto je Teleperformance BiH uvijek poželjan poslodavac?

Mogućnost rada od kuće, plaćen trening za nove uposlenike, visoki standardi poslovanja, privlačna plata i razne mogućnosti ostvarivanja dodatnih mjesečnih bonusa, ugovor o radu i prijava na punu platu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, organizovan prijevoz, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Teleperformance BiH ima za cilj dodatno proširiti svoje poslovanje i zaposliti dodatnih 500 radnika u 2022. godini. Ukoliko govorite njemački jezik na C1 i/ili B2 nivou i tražite stabilan posao u stabilnoj internacionalnoj kompaniji, onda je ovo veoma perspektivna prilika za sve zainteresovane da započnu svoju karijeru u renomiranoj internacionalnoj firmi.

Agencija MojPosao.ba je oficijelni partner pri posredovanju za zapošljavanje za kompaniju Teleperformance i odgovorna za kompletan proces predselekcije odgovarajućih kandidata.

Trenutno je otvoreno više pozicija za Savjetnika klijentima u Sarajevu i Tuzli, na puno radno vrijeme. Obavite razgovor za posao sa TP predstavnicima bez ikakvih obaveza i u veoma kratkom roku možete dobiti ponudu za posao i priliku za razvoj karijere.

Prijavite se što prije kako bi osigurali svoj termin za intervju sa regruterima i obezbijedili zaposlenje na jednom od predstojećih Teleperformance projekata ili da vas uključe u svoju bazu za buduće prilike zapošljavanja.

Više o pozicijama, kao i direktne prijave na oglas pronađite na LINK-u, ili se javite direktno na e-mail: [email protected], telefon: 033 204 595 ili WhatsApp/Viber: 061 139 240.

Sve novosti o Teleperformancu možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.

Komentari
Podijeliti na FB.