|

Telemach u svom domu žele građani Sarajeva

Telemach u svom domu žele građani Sarajeva
0
S
Sarajevo-x.com
30.1.2011. u 09:55
73
komentara
0

dijeljenja
Telemach u svom domu žele građani Sarajeva
Posljednjih dana dolazi do neosnovanih napada u medijima na kompaniju Telemach, operatora digitalne i kablovske televizije i interneta.
Nakon početka rada kompanije Telemach i kampanje oglašavanja povećao se broj poziva i građana koji žele Telemachove servise, a posebno stanara sarajevskog naselja Grbavica zbog čega je Telemach započeo proces priključenja kablovske televizije i interneta u tom dijelu grada.

Telemach je kompanija u Bosni i Hercegovini koji zapošljava domaće stručnjake, posjeduju svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za priključenje korisnika, a u skladu sa zakonskom regulativom i procedurama koristeći sva pravna sredstva, kako najavljuju, branit će se od neosnovanih napada.

"Tržište Bosne i Hercegovine je slobodno, te u skladu sa tim svako ima pravo da djeluje kao i mi u skladu sa zakonom. Ulogu tehnološkog lidera prate kako finansijske, tako i tehnološke investicije. Naši vlasnici iz Londona koje su predstavnici medija imali prilike upoznati tokom predstavljanja naše kompanije naglasili su da će Telemach investirati u nove tehnologije i razvijati tržište u Bosni i Hercegovini. Žao nam je što neki ne razumiju pojam konkurentnost", rekao je Husejin Jusić, generalni direktor kompanije Telemach.
Prijavi grešku


Komentari (73)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...