{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Telemach u svom domu žele građani Sarajeva

S
30.1.2011. u 09:55
0
73
Telemach u svom domu žele građani Sarajeva
0
Telemach u svom domu žele građani Sarajeva
Posljednjih dana dolazi do neosnovanih napada u medijima na kompaniju Telemach, operatora digitalne i kablovske televizije i interneta.
Nakon početka rada kompanije Telemach i kampanje oglašavanja povećao se broj poziva i građana koji žele Telemachove servise, a posebno stanara sarajevskog naselja Grbavica zbog čega je Telemach započeo proces priključenja kablovske televizije i interneta u tom dijelu grada.

Telemach je kompanija u Bosni i Hercegovini koji zapošljava domaće stručnjake, posjeduju svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za priključenje korisnika, a u skladu sa zakonskom regulativom i procedurama koristeći sva pravna sredstva, kako najavljuju, branit će se od neosnovanih napada.

"Tržište Bosne i Hercegovine je slobodno, te u skladu sa tim svako ima pravo da djeluje kao i mi u skladu sa zakonom. Ulogu tehnološkog lidera prate kako finansijske, tako i tehnološke investicije. Naši vlasnici iz Londona koje su predstavnici medija imali prilike upoznati tokom predstavljanja naše kompanije naglasili su da će Telemach investirati u nove tehnologije i razvijati tržište u Bosni i Hercegovini. Žao nam je što neki ne razumiju pojam konkurentnost", rekao je Husejin Jusić, generalni direktor kompanije Telemach.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: