Odlične cijene
15

Promo / Tehnomag katalog akcija inspirisana Svjetskim nogometnim prvenstvom

Svjetsko nogometno prvenstvo je počelo, a s njim dolazi i novi Tehnomag katalog za sve navijače koji nisu mogli otputovati u Rusiju.

"Podržite nogomet kao nikada do sada iz svog doma, priuštite sebi najbolji pogled ljeta 2018. uz akcijske cijene i najbolje pogodnosti za kupovinu najnovijih televizora uz najvjerodostojniji prikaz na "domaćem terenu", tj. na svom TV ekranu. Najbolji od najboljih su za ovo svjetsko prvenstvo zaplivali na valu akcija, koje vas čekaju u Tehnomag prodajnim mjestima", poručili su iz Tehnomaga.

Kako je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu za sve, Tehnomag je u svom novom katalogu ponudio široku ponudu televizora prilagođenu svakom budžetu počev od 32"/81 cm Elit TV-a sa 5 godina garancije i nevjerovatno niskom cijenom od 269 KM preko 43"/109cm 4K Ultra HD Samsung TV-a sa 5 godina garancije od 859 KM pa do 65"/164cm 4K Ultra HD Sony TV-a sa 5 godina garancije po super cijeni od 1.999 KM.

4K Ultra HD trenutno je jedna od najprimamljivijih oznaka bilo kojeg televizora jer garantuje iskustvo gledanja kakvo niste do sada imali na starijim modelima. Ako ste još navikli oči na LED tehnologije - 4K bi vam mogao biti "pun pogodak".

Korejski div Samsung u novom Tehnomag katalogu zaplovio je sa 5 (veličanstvenih) modela i sa 5 godina garancije, u koje bi se mogli lako zaljubiti. 40"/102cm 4K UHD Smart LED TV, za 799 KM preko Premium Ultra HD & Smart TV modela od 55"/140cm za 1.999 KM pa do moćnih 65"/165cm 4K Ultra HD Smart TV-a za 2.449 KM.

Navijajte do kraja i uz Philips modele odličnih performansi i dimenzija ekrana u cjenovnom rangu koji će se svidjeti mnogima, 32"/81cm HD Ready LED TV po super cijeni od 379 KM, 43"/109cm Full HD LED TV za 649 KM, ali i 65"/165 cm 4K Ultra HD & Android TV s tehnologijom Ambilight s dvije strane, za odličnih 2.199 KM.

Panasonic nudi 5 različitih dimenzija ekrana sa super cijenama, za sjajnu zabavu kod kuće, počev od 40“/102cm Full HD Smart LED TV po super cijeni od 769 KM, preko 49“/124cm 4K Ultra HD Smart LED TV za 999 KM i sa 5 godina garancije pa do velikog ekrana 65"/165 cm 4K Ultra HD Smart TV po cijeni od 2.199 KM.

Na akciji za nogometno prvenstvo, u novom Tehnomag katalogu, našao se i Sony sa 5 različitih dimenzija ekrana i 5 godina garancije. Od modela 43"/109cm 4K UHD Smart TV za 999 KM do velike ponude 4K Ultra HD Smart TV ponude u dimenzijama od 55" i 65".

Ne propustite i nagradnu igru "Svjetsko prvenstvo 2018." koju je Tehnomag upriličio za sve kupce koji će nogometnu euforiju pratiti iz svog doma. Kupovinom bilo kojeg televizora dijagonale veće od 32"/82 cm, imate mogućnost osvojiti kao glavnu nagradu 65"/165 cm Samsung Smart TV kao i još 39 vrijednih nagrada. Nagradna igra traje od 1.6. do 30.6.2018. godine.

Za ugodnu temperaturu na domaćem terenu (u svom domu) neka se za ovo nogometno prvenstvo, a i kasnije, brine širok izbor ventilatora i klima iz Elit asortimana; od 12-ke do 24-ke koje hlade domove već 15 godina uvijek sa najboljim cijenama na tržištu. Pun pogodak je Elit inverter klima INV-12T za 649 KM koja zimi grije, a ljeti hladi.

"Idealno je vrijeme i za promjenu životnih navika, za zamjenu sjedilačkog stila života onim aktivnim. Uređaje koji brinu o zdravom načinu života i dobroj formi možete pronaći u novom Tehnomag katalogu sa super akcijom Staro za novo. Ako donesete bilo koji stari sat, možete ostvariti 10% popusta za kupovinu bilo kojeg pametnog sata. Ne propustite akciju i usudite se uploviti u zdrav način života sa Fitbit & Samsung pametnim satovima", poručili su iz Tehnomaga.

Staro za novo akcija vas čeka i za kupovinu Samsung Galaxy S9|S9+ telefona. Ukoliko donesete bilo koji stari telefon štedite 200 KM za kupovinu nove super moćne igračke, S9 | S9+. Ali to nije sve, uz kupovinu dobijate i gratis bežični punjač vrijednosti 480 KM i jednu godinu osiguranja od loma ekrana.

Kako bi Vaš dom bio uvijek besprijekorno čist iz Tehnomaga preporučuju inovaciju u čišćenju, posebno za brzinsko učinkovito čišćenje nakon nogometnih druženja; Dyson baterijski usisivač Animal+ sa gratis setom dodataka po akcijskoj cijeni 1.149 K i pozivaju sve da se uvjere zašto je Dyson broj 1. u svijetu.

Za sve koji imaju želju za opremanjem nove ili pak renoviranjem stare kuhinje iz Tehnomaga preporučuju Candy set 5+++, set za opremanje cijele kuhinje u kojem su pećnica, ploča, napa, mikrovalna, ugradbeni frižider i mašina za suđe za samo 2.445 KM i sa 5 godina garancije. Pet godina garancije dobijaju i kupci koji se odluče za kupovinu Bosch ugradbenih aparata i samostojećih frižidera.

Od velike pomoći u kući za svaku domaćicu su i mali kućanski aparati, zato iz Tehnomaga pozivaju da ne propustite istražiti ponudu i iskoristite slatke i fresh popuste, a u mjesecu Tefala ostvarite 20% popusta na kompletan asortiman visokokvalitetnog posuđa i malih kućanskih aparata.

"Drage dame, dok vašu jaču polovinu trese nogometna groznica, neka vaša frizura plijeni pažnjom uz pomoć najbolje četke za ravnanje kose koja daje kosi prirodni volumen i ionski efekt, a dolazi iz BaBylissa, europskog branda broj 1 u osobnoj njezi koji možete kupiti po akcijskoj cijeni za samo 99 KM. Da zaokružite rutinu njege Vaše kože provjerite ponudu kupovine BaByliss IPL epilatora sa 200.000 svjetlosnih impulsa ili pak epilatora iz Brauna sa Gratis trimerom za bikini zonu", poručili su iz Tehnomaga.

Kada je riječ o osobnoj njezi, u Tehnomagu nisu zaboravili ni jaču polovinu pa su tako u ponudi aparati za šišanje iz Panasonica i BaBylissa sa gratisima kao i specijalna akcija iz Brauna sa 20% popusta na kompletan asortiman za njega.

Ne propustite ni razne pogodnosti prilikom kupovine u Tehnomagu: • Penzioneri, svake zadnje subote u Tehnomagu vas čeka 10% popusta uz zadnji ček i plaćanje gotovinom. • 10% popusta za svako plaćanje na rate Visa UniCredit karticama za cjelokupan prodajni asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata te TV asortiman Panasonic, Philips, Sony, Elit, Hitachi. • Ne zaboravite zatražiti svoju TehnoMag Cashcard karticu kod Tehnomag prodajnog osoblja i koristiti pogodnosti koje Vam pripadaju.

Iz Tehnomaga Vas pozivaju da posjetite Tehnomag prodajne salone i počastite se najboljim cijenama.