{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


T3 Telekom ulazi na tržište Telekoma Srpske

S
10.3.2008. u 16:12
0
0
T3 Telekom ulazi na tržište Telekoma Srpske
0
T3 Telekom ulazi na tržište Telekoma Srpske
T3 Telekom, kao prvi i najpovoljniji alternativni telekom operater u BiH, kontinuirano radi na uvođenju novih i unapređenju postojećih usluga, saopšteno je iz ove kompanije.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Tako će od dana 10.03.2008. godine biti implementirana nova usluga za korisnike T3 Telekoma koji se nalaze unutar mreže BH Telecoma, a u sklopu koje će biti omogućeno pozivanje prema mreži Telekoma Srpske uz uštede i do 20%.

Korištenje usluga T3 Telekoma do sada je bilo moguće samo za korisnike BH Telecoma, gdje su korisnici mogli telefonirati prema inostranstvu uz uštede do 50% i telefonirati unutar mreže BH Telecoma uz uštede i do 20%, navodi se u saopštenju.

Osim za korisnike BH Telecoma, T3 je implementirao uslugu Carrier Selection tj. pozivanje putem predbroja 1033 i za korisnike Telekoma Srpske.

Tako će korisnici koji se nalaze unutar mreže Telekoma Srpske od dana 10.03.2008. godine putem T3 Telekoma moći telefonirati i do 70% jeftinije prema inostranstvu, a do 20% jeftinije u domaćem saobraćaju, ističu iz T3 Telekoma.

Ulaskom na tržište Telekoma Srpske, T3 Telekom će postati prvi telekom operater u BiH koji će objediniti tržište telekomunikacija i koji će usluge fiksne telefonije pružati na većinskom prostoru BiH tj. u mrežama dva najveća dominantna operatera, BH Telecoma i Telekoma Srpske, saopšteno je.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: