Sve za ljubimce
153

Promo / Svijet ljubimaca Ketti od sutra i na Ilidži

Cjelodnevni popust od 20 % uz kupovinu, kuponi za besplatan veterinarski pregled i besplatno rezanje noktića ljubimaca, su samo neke od povoljnosti koje je Svijet ljubimaca Ketti pripremio za svoje posjetitelje, na dan otvorenja svoje nove prodavnice na Ilidži.

"Ovo je peta prodavnica koju otvaramo i drago nam je da rastemo uz pomoć naših zadovoljnih klijenata i njihovih ljubimaca, a svakako ćemo se i u budućnosti potruditi da naša usluga bude na još većem nivou", izjavila je Nejra Aljović, marketing menadžer Ketti-ja.

Pored pet prodavnica u Tuzli, Mostaru i Sarajevu, Ketti ima i dvije veterinarske stanice u Tuzli i Sarajevu i ekskluzivni salon za njegu ljubimaca na Pofalićima. Također je bh. zastupnik popularnih marki za kućne ljubimce poput "Orijen" i "Acana" - biološki prikladne hrana za pse i mačke, brenda "Adragna" - hrana za pse i mače, marke "Camon" i "Imac"- oprema za kućne ljubimce, te svjetski popularnih brendova "Tetra" - hrana i oprema za ribice i "Vitapol" - hrana za male životinje.

Nejra je kazala da "Ketti također sarađuje i pomaže nevladine organizacije koje se brinu o napuštenim životinjama i da će se i dalje ta saradnja nastaviti kroz razne projekte i aktivnosti".

Otvaranje nove Kettijeve prodavnice za ljubimce je u subotu, 21. jula, u hotelu Hollywood na Ilidži u ulici dr. Mustafe Pintola 23. Dobrodošli!