biznis
0

Svečano otvoren novi centar HT-a u Mostaru

FENA
Ekskluzivni HT centar, opremljen i uređen po najnovijim standardima najviše kvalitete svečano je otvoren danas u Zagrebačkoj ulici b.b., u Mostaru.

U novom HT prodajnom objektu mogu se dobiti sve potrebne informacije o telekomunikacijskim uslugama kao i kupiti najnoviji fiksni i prijenosni telefonski uređaji. Novi centar nudi i internetski kutak te prezentacije poslovnih rješenja za poslovne korisnike.

Prigodom ceremonije otvaranja nazočnima se obratio predsjednik uprave HT-a Stipe Prlić, koji je kazao kako se HT Mostar prateći suvremene trendove u telekomunikacijama te svoje razvojne planove HT Mostar, razvija u modernog operatora, koji ide u korak s poslovnim i tehnološkim dostignućima razvijenog svijeta.

Prlić je istaknuo kako HT širi svoju mrežu te da je u posljednje vrijeme otvoreno više prodajnih mjesta od Livna, Viteza, Sarajeva, Doboja, Banja Luke i Brčkog do današnjeg otvaranja novog centra u Mostaru.

"Uvodeći nove usluge od širokopojasnog pristupa internetu te mnogih usluga mobilne telefonije prisvojili smo povjerenje ogromnog broja novih korisnika.

Naš cilj je do kraja 2008. godine proširiti HT zajednicu na 20 tisuća ADSL korisnika, a na temelju rezultata u prvom polugodištu ove godine mogu kazati da će se naši postavljeni ciljevi biti i ostvareni", kazao je uz ostalo Prlić.

Nakon svečane ceremonije otvaranja proglašeni su dobitnici velike nagradne igre "HT Mostar nagrađuje vašu vjernost" koja je trajala od 11.veljače do 30. lipnja ove godine.

Izvučeni su dobitnici 10 računala, 3 skutera te glavne nagrade Mercedesa A klase kojega je dobio Stipo Leovac iz Jajca.