{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra rasprava o reviziji privatizacije u RS-u

F
4.6.2007. u 11:06
0
0
Sutra rasprava o reviziji privatizacije u RS-u
0
Sutra rasprava o reviziji privatizacije u RS-u
Narodna skupština Republike Srpske razmatrat će sutra u nastavku sjednice Izvještaj o radu Komisije za reviziju privatizacije državnog kapitala u preduzećima i bankama od 29. maja 2006. do 15. marta 2007. godine sa zaključkom Vlade Republike Srpske koji se odnosi na ovo pitanje.
Kako je najavljeno, rasprava o ovoj tački bi trebalo da bude zatvorena za javnost a na zahtjev Vlade RS-a zbog mogućih osjetljivih detalja koji bi se ticali istražnih radnji oko slučajeva sumnjivih privatizacija koji su proslijeđeni tužilaštvu na daljnje procesuiranje.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o saradnji institucija RS-a s Haškim tribunalom od 1. januara do 31. marta ove godine, zatim godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine za 2006. te godišnji izvještaj Radio-televizije Republike Srpske za 2006. i godišnji planovi za 2007. godinu i Izvještaj o radu Komisije za hartije od vrijednosti RS-a za 2006.

Bit će riječi i o Prijedlogu energetskog bilansa RS-a za ovu godinu te o Prijedlogu strategije razvoja malih i srednjih preduzeća u RS-u za period 2006.-2010. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: