Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogli ste u javnosti oglasiti u kojim trgovačkim centrima prodavnicama granapima to važiOvako nas pravite budalama Kažete mlijeko 2.10 ??odlično koje ljieko sa koliko masti ,1.5 2.8 3.2 koji proizvođač itd
mlijeka ima već sa dosta nizim cijenama..
Zato su rekli pene broj 3. Majku li im lopovsku oktroisanu. Bijednici.
Najbolje sve nas zakljucat po stanovima i kucama umjesto cijena,samim tim necemo ni ici u trgovine i trosit novac.Zapratite me za vise debilnih finansijskih savjeta,hvala
Zaključat ce cijene onoga što smatraju da ce bit jeftinije za koji mjesec kao brašno, ulje itd 😂
ZAKLJUCALI SU ONI NAS NA PRVIM IZBORI MA MA MU IM
Dobro ste se sjetili, Vlade u Hrvatskoj i Srbiji su zakljucale cijene osnovnih namirnica vec skoro i godinu dana.
Sram vas bilo bando oktroisana. Trojica se slikate a od naroda bijedu pravite bezocno ih varate i lazete.
Vojin Mijatovic teska seljacina i ulicarski govor , kome pade napamet takvog vulgarnog seljaka da stavi za ministra?!
Postavili ga oni isti što su i ostatak vlade nametnuli
Jedina pozitivna stvar je ako svih tih 40 artikala bude domace proizvodnje pa se malo vise promovise kupovina domacih proizvoda.
Gluho bilo sta nam radi ova bogaljska, primitivna i nesposobna vlast. Jos cemo mi plakat za vremenom Fadila Novalica
Stavio sam sad za vikend na papir. Jednom nedeljno idem u veliku kupovinu i barem dva puta u toku iste obavim po neku manju. Nedeljno samo za to ne mogu proći ispod 250e. Ne znam, Spržan će nam reći kako je kad se pređe famozna Bregana, ali ovo počinje da se kosi sa zdravim razumom.