biznis
0

Sutra otvaranje sajma namještaja „INTERIO '07.“

FENA
U organizaciji Centra “Skenderija" od 15. do 19. marta bit će održan 25. međunarodni sajam namještaja, uređenja, drveta i prateće drvne industrije - INTERIO '07.
  • Povećanjem broja prisutnih kompanija na sajmu, s prošlogodišnjih 60 na ovogodišnjih 80, Centar Skenderija može reći da je sajamski tim Interiora efektivan u svom nastojanju da ga pretvori u nezaobilazno mjesto prezentacija, stručnih predavanja i poslovnih dogovora radi unapređenja poslovanja kompanija u ovoj oblasti, istakao je danas na konferenciji za novinare generalni direktor Centra Skenderija Suad Džindo.

„Interio '07.“ kao okosnica sarajevskog sajma predstavlja prezentaciju najnovijih dostignuća iz drvne industrije.

Na prostoru više od 5.000 metara kvadratnih pored bh. kompanija predstavit će se najprestižnije kompanije iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Turske, Austrije, Italije, Poljske, Mađarske i Njemačke.

Posjetioci sajma će moći vidjeti i informirati se o najnovijim dostignućima u drvnoj industriji, te kupiti po najpovoljnijim sajamskim cijenama kvalitetan namještaj, a s kupljenom kartom moći će učestovati u nagradnoj igri u kojoj se svakodnevno izvlače dobitnici.

Cijena ulaznice je jedna KM, dok je radno vrijeme sajma od 10.00 do 19.00 sati.