{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Susret privrednika iz BiH, Slovenije, Mađarske i Srbije

F
15.8.2008. u 14:38
0
0
Susret privrednika iz BiH, Slovenije, Mađarske i Srbije
0
Susret privrednika iz BiH, Slovenije, Mađarske i Srbije
Biznis servis centar Vlade Zeničko-dobojskog kantona, Obrtno-poduzetnička zbornica Slovenije, Privredna komora Srbije i Agencija za mala i srednja preduzeća regije Zala iz Mađarske, pokrenuli su aktivnosti radi organiziranja međunarodnih poslovnih susreta privrednika od 7. do 12. oktobra, tokom 15. generalnog bh. sajma "ZEPS 2008."
U poslovnim susretima učestvovat će poduzetnici i obrtnici iz drvoprerađivačkog, metalskog i građevinskog sektora iz ove četiri države.

Kako je Feni izjavila Dženana Čolaković, sekretar Biznis servis centra Vlade ZDK-a, u toku je obrada drugog zahtjeva za dodjelu sredstava iz Kreditno-garancijskog fonda Zeničko-dobojskog kantona, a aplikant je jedno zeničko preduzeće. Upravljačka jedinica Kreditno-garancijskog fonda ZDK-a početkom sedmice donijela je odluku da prvi kredit od 50.000 KM dodijeli firmi "AM-Trade" d.o.o. iz Žepča.

"S obzirom na to da se radi o zuzetno povoljnim uvjetima dobijanja sredstava iz ovog fonda i da je javni poziv za dobijanje sredstava još otvoren, pozivamo privrednike da apliciraju za ovu vrstu kredita", izjavila je Dženana Čolaković, sekretar Biznis servis centra Vlade ZDK-a.

Indeksi ponovo u minusu

15.08.2008. u 14:26
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: