biznis
0

FOTO / Supereta Mostar treći objekat Mercatora u Mostaru

Sarajevo-x.com
U subotu, 13. novembra građanima Mostara otvorena su vrata nove prodajne jedinice Superete Mostar smještene u ulici Maršala Tita 60.

Tradicionalno, povodom otvorenja novog prodajnog objekta prvi kupci Superete Mostar u ugodnom ambijentu uživali su u brojim iznenađenjima prilikom kupovine. Više od 100 kupaca za kupovinu iznad 50 KM dobilo je poklon pakete trgovačke marke Mercator, a njih ukupno 50 već pri prvoj kupovini iskoristilo je priliku za sakupljanje bodova na privremenoj Mercator Pika kartici koja će im donijeti 3-6% uštede pri korištenju standardne Pika kartice.

Sami Abadan, direktor marketinga i odnosa s javnošću, povodom otvorenja nove prodajne jedinice istakao je: "Od otvorenja Mercator Centra Mostar 2006. godine ovo je treći po redu objekat Mercatora BH u Mostaru. Ukupno je bilo usluženo oko 4.500.000 kupaca. Otvorenjem Superete Mostar proširili smo svoju prodajnu mrežu i sada smo bliži još većem broju naših vjernih kupaca. U protekle četiri godine naši kupci i posjetioci u Mostaru poklonili su nam svoje povjerenje i prepoznali kvalitet koji smo im nudili u Mercator Centru Mostar i Supermarketu Carinski most. Vjerujemo da će kupci i sada znati prepoznati kvalitet ponude i usluge koju im pružamo i da će svaki put sa zadovoljstvom posjećivati Mercator".