Udoban smještaj
43

Promo / Studentski hotel Emiran organizira Dan otvorenih vrata

Univerzitetski hotel Emiran poziva sve studente kojima je potreban siguran i udoban smještaj u akademskoj 2018/2019. godini na Dan otvorenih vrata koji će se održati u utorak , 23.10.2018. od 10:00 do 18:00 sati.

Kako je saopćeno iz Emirana, u cijenu smještaja studentima uključene su režije koje uključuju vodu, struju, grijanje, wi-fi, kablovsku; usluge čišćenja, vešeraja, recepcija 24/7 te čitaonica

Obilazak hotela je planiran 23. oktobra od 10:00 do 18:00 sati, dok je glavna prezentacija zakazana u 17:30 sati u konferencijskoj sali hotela. Prijave s imenom i prezimenom i vremenom dolaska slati na mail [email protected] s naznakom "Dan otvorenih vrata".

Emiran Studentski dom – Univerzitetski hotel Sarajevo se nalazi u Nedžarićima, u ulici Aleja Bosne Srebrene bb.

Kako je saopćeno, posjetitelji koji rezerviraju svoje mjesto nakon prezentacije ostvaraju dodatni popust za prvi mjesec. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na broj 033/ 255 - 726.

Univerzitetski Hotel Emiran 4* je luksuzno uređen hotel koji raspolaže sa 130 smještajnih kapaciteta. U pitanju su dvokrevetne i jednokrevetne sobe i četiri apartmana. Za goste hotela nudi besplatan parking.

Hotel posjeduje kafe slastičarnu, restoran, konferencijsku salu, kozmetički salon, mesdžid i kapelicu, fitness salu, finsku saunu i tursko kupatilo.

"Za vas je uvijek na raspolaganju ljubazno osoblje recepcije 24/7", poručuju iz Univerzitetskog hotela Emiran.