Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da nije moguće, ali bi bilo korisno ukinuti komentare. Gomila primitivnih budala, šovinista, neznalica, pokvarenjaka, podlih neprijatelja BiH, umobolnih kretena itd. Jedina korist je što se možemo uvjeriti koliko su obrazovni sistem zajedno sa porodičnim odgojem zakazali poslije rata. Takodjer, to je i pokazatelj da vjera nije nikakav faktor da ljude učini boljim. Izgleda da ih vjera čini gorim.
@ZagiZu Moguce je, ali ne zeli. Mogu barem moderirati komenare, kao sto to rade na srbijanskim portalima npr, ali ne zele, jer bi im vjerovatno opala posjecenost. Nadam se da ce se uskoro uvesti neki zakon koji ce ih primorati da moderiraju komentare.
@ZagiZu ne samo da to ne rade, nego ti i ovaj post mogu pobrisat jer si normalan, a to klixu ne paše.
Ovo cesta je trebala bit izgradjena prije 10 god.
Novi put Stolac - Neum je dobit samo za Stolac. Ovaj put nije ekonomski nego politički projekat. Neum dok ne bude imao direktnu vezu sa magistralnim putem M17 i dalje će biti poprilično izolovan, a turisti koji dolaze putem M17 i iz unutrašnjosti BiH, neće valjda skretati prema Stocu da bi došli u Neum, šta su time dobili. Gospodarstvenici iz Neuma su vezani za Čapljinu i Mostar, a da bi tamo došli moraju prvo u Stolac, to često spominju, samo ne javno; jeli to normalno???
Kome je palo na pamet da pravi cestu Neum - Stolac zar nije bilo normalno da se pravi put Neum-Čapljina ili Neum - Buna, Mostar. Svi koji dolaze magistralnim putem M17 iz pravca sjevera moraju skrenuti sa puta M17 prema Stocu da bi se uključili na novi put prema Neumu. Ovdje nema nikakve logike osim političke.
Sve blize kurcu
Stranacki botovi I botice se prepucavaju oko metra afatla! Poserem vam se na sve stranke haha 😂
Jbt. koliki tunel ..!!!
Samo da ne bide kao sa dilatacijama u Zenici..otvorili dionicu i odmah zatvorili 😂😂😂
ejs morel sarajevo biti blizi kalesiji pls novi prijedlog 2021 fala poy
Ja se samo nadam da nece biti ogranicenje 60
Aferim u rekordno sporom vremenskom rasponu, kao i sve ceste u drzavi apsurdistan
nista bez Svitave
Svaka čast! PS. Nevjerovatno je koliko u našoj zemlji ima ljudi (barem na KLIX-u) koji i u ono omalo dobrih vijesti traže nešto loše.
fino. trebalo je ovo i ranije napravit.
Kod nas napredne ceste, priblizavaju stolac neumu. Kad king shsiha postane ministar saobracaja sve je moguce.
i onda ce svi krenut ovim putem na more, tako da ce bit ogromne guzve i trajat ce jos duze nego sada da stignes.
jesi paranoičan bokte
da si mi ziv oče moj i zdrav,ponosan sam sto si gradio cestu kojom ce se ici poslije sviju nas , rad na valjku je crn hljeb
@mikado *pošten i vredan posao. Plus mnogi će imati velike koristi. A spasit će i mnogo života, dobar put manje saobraćajnih nesreća.