Startupi
23

Želite voditi vlastiti biznis? BIZOO Startup Safari je za vas

Klix.ba
BIZOO Startup Safari putovanje namijenjeno svima koji žele voditi vlastiti biznis počinje počinje 3. novembra.

BIZOO Startup Safari je jedino putovanje tokom kojeg učesnici imaju priliku da posjete poslovne centre u Bosni i Hercegovini, upoznaju direktore kompanija te time steknu važna poznanstva i iskustva neophodna za vođenje biznisa.

BIZOO Startup Safari - Business Edition će se održavati od 3. do 7. novembra. Tokom šest dana dvanaest učesnika će saznati kako funkcioniraju preduzeća, kako izgleda voditi biznis te će imati priliku da upozna uposlenike i direktore kompanija koje bilježe uspjeh na bosanskohercegovačkom tržištu.

Osim posjeta kompanijama, intenzivnih razgovora, prezentiranja poslovnih ideja učesnici će imati priliku za neformalna druženja na temu biznisa u popodnevnim satima. Tokom putovanja BIZOO Akcelerator program će održati dvije radionice "na točkovima" gdje će putnici dobiti vještine neophodne za vođenje biznisa. Kako je izgledalo studijsko putovanje na temu dizajna, BIZOO Startup Safari – Design Edition, se može vidjeti na sljedećem videu:

Više od deset uspješnih kompanija i organizacija iz različitih privrednih sektora je otvorilo vrata za posjetu BIZOO Startup Safari – Business Edition. Neke od kompanija koje će posjetiti ovaj BIZOO Startup Safari su: Intera Tehnološki Park, Degoridan, Via Media, Modamo, Firma d.o.o., Deseen, Alfaterm itd.

Učesnici će nakon putovanja moći da uporede i steknu stav koje su prednosti i mane različitih poslovnih organizacija na tržištu Bosne i Hercegovine. Jedan od učesnika prvog BIZOO Startup Safarija, Ranko Petrušić, je na osnovu iskustva stečenih tokom putovanja otvorio vlastitiu kompaniju, InfoArs. Izjave učesnika i aktivnosti tokom putovanja možete pratiti putem web stranice: www.bizoo.ba ili Facebook stranice.

BIZOO Startup Safari je velikodušno podržao američki narod putem Američke ambasade u Sarajevu, te su kao i do sada, troškovi prijevoza, hrane i smještaja tokom svih šest dana putovanja su pokriveni.

Prijave za BIZOO Startup Safari – Business Edition su otovorene do 21. oktobra, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj avanturi. Prijaviti se može putem web stranice www.safari.ba ili linka za prijave.