{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Traventer: Revolucija turizma rođena u Sarajevu

1.7.2017. u 14:10
47
27
Traventer: Revolucija turizma rođena u Sarajevu
47
Jučer je u zgradi poduzetničkog centra Networks u Sarajevu održana prva prezentacija "Traventer" b2b online turističkog sistema. Prisutnima su se obratili brojni učesnici projekta, te su samoj prezentaciji prisustvovali klijenti iz mnogobrojnih turističkih agencija, partneri i mediji.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Pouzdan softverski sistem, jednostavan za upotrebu, te prvi softver na svjetskom tržištu sa uslugama interaktivnog poslovanja među lokalnim tour operatorima. Traventer je softverska platforma namijenjena interaktivnom poslovanju turističkih agencija, te je nezaobilazan alat pri svakodnevnom radu jedne uspješne turističke agencije.

Važno je pomenuti da je Traventer 100 posto bosanskohercegovački proizvod, od ideje do same realizacije, te je na njegovoj izradi radio tim mladih programera u saradnji sa turističkim djelatnicima. Osnovni cilj sistema je brže, efikasnije i produktivnije poslovanje svake turističke agencije.

Na današnjoj prezentaciji prisutnim su se između ostalog obratili partneri projekta, čelnici softverske kompanije Ant Colony koja je ujedno i razvila platformu, Mehić Edin osnivač preduzetničkog centra Networks, te Zoran Bibanović iz udruženja turističkih agencija u Bosni i Hercegovini koji je naglasio da je vrijednost turizma upravo u ovakvim inovacijama, te da će turističke agencije opstati, čak i širiti se, a da će ovakvo umrežavanje davati motor i snagu turizmu i turističkim agencijama.

"Traventer je za kratak period pored bosanskohercegovačkih agencija prepoznat i od strane turističkih agencija iz drugih zemljama, te će uskoro priliku za korištenje platforme imati i tour operatori u zemljama regiona, a i Evrope gdje naravno želimo dalje širiti tržište. Želio bih se ovom prilikom zahvaliti svim institucijama i medijima koji su nas podržali u našem radu, bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć", rekao je Damir Ćinara, suosnivač Traventera je kratko prokomentarisao budući razvoj platforme.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: