Od 21. decembra
90

Predstavljena nova online shopping platforma u BiH - Kupina.ba

D. Be.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
U subotu je u Hotelu Europa u Sarajevu predstavljena nova online shopping platforma u BiH - www.kupina.ba

Događaj je okupio poslovne partnere, influensere, kao i lidere na ovom projektu sa ciljem upoznavanja sa platformom i najavljivanja njenog lansiranja koje je zakazano za 21. decembar.

Prisutni su imali priliku čuti nešto više o projektu od samog tima koji je radio na njemu, saznati kako je došlo do ideje za njegovu realizaciju, ali i šta je cilj koji se želi postići lansiranjem online platforme ovakvog tipa na bh. tržište.

Kupina.ba ima za plan implementirati na digitalnom tržištu BiH standarde i vrijednosti koji već duže vrijeme postoje na razvijenim tržištima kroz platforme poput Amazon i Aliexpress. Rezultat koji se želi postići jeste potpuna transformacija ponašanja potrošača i online poslovanja.

Kreirana kao potpuno slobodno i konkurentno tržište, Kupina svim svojim partnerima pruža jednake mogućnosti i online prostor za promociju i poslovanje. Sigurnost i povjerenje između prodavaca, Kupine kao posrednika i krajnjih kupaca zagarantovani su saradnjom isključivo sa 100% provjerenim i registriranim prodavcima i kupcima. Na ovaj način, uz druge tehničke mehanizme i alate zaštite, eliminiramo sigurnosne rizike u online kupovini.

Kao dio APTHA porodice, uz ekskluzivno partnerstvo sa portalom Klix.ba, Kupina.ba raspolaže već provjerenim resursima i infrastrukturom.

Vizija projekta je preuzimanje liderske pozicije na digitalnom tržištu BiH, kroz inovaciju i razvoj istog.

www.kupina.ba će biti lansirana za javnost 21. decembra, a u međuvremenu moguće je registrirati prodavnicu putem zvaničnog website-a, ali i kontaktirati članove Kupina tima za dodatna pitanja i informacije.