{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počela realizacija projekta "Pokreni svoj biznis" u Banjoj Luci

F
15.5.2013. u 10:12
1
0
Počela realizacija projekta "Pokreni svoj biznis" u Banjoj Luci
1
Počela realizacija projekta "Pokreni svoj biznis" u Banjoj Luci
Gradska razvojna agencija Banja Luka, u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju (GIZ), započela je realizaciju projekta "Pokreni svoj biznis".
Dvadeset polaznika, koji su zadovoljili osnovne kriterijume za učešće u ovom projektu, proći će kroz više obrazovnih modula kako bi stekli neophodna znanja o marketingu, instrumentima marketinga, načinu i tehnikama izlaska na sajamske manifestacije, te o izlaganju i promociji proizvoda i usluga na domaćem i inostranom tržištu.

Realizacija projekta započela je održavanjem obuka u okviru kojih će biti obrađene teme, kao što su: razvoj novih firmi kroz proces od ideje do biznisa, priprema poslovnog plana, postupak registracije malih firmi, povezana pravna procedura i troškovi, marketinški plan razvoja i dizajn proizvoda i ambalaže.

Tokom projekta učesnicima će biti omogućeno razvijanje mreže kontakata sa uspješnim preduzetnicima i pristup svim relevantnim informacijama za uspješno pokretanje i vođenje biznisa, s ciljem da se dobre poslovne ideje pretoče u praksu i otpočnu uspješne poslovne aktivnosti.

Pored obuke, kako bi poboljšali preduzetničke vještine i povećali šanse za uspjeh i unapređenje konkurentnosti preduzeća, kandidati će imati priliku da učestvuju u takmičenju za najbolji poslovni plan, u okviru kojeg mogu osvojiti novčane nagrade.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: